Silje Haukaas
Silje Haukaas

Silje Haukeland går til Everland Oslo

Skal hjelpe det travle norske kontoret, hvor det hovedsakelig er et omfattende samarbeid med REMA 1000 som sørger for mye arbeid fremover.

Publisert

Designbyrået Everland styrker sin tilstedeværelse i Oslo med ansettelsen av Senior Client & Operations Manager, Silje Haukaas.

Det melder byrået selv i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å jobbe med en så dyktig gjeng. Ekstra gøy blir det å få være med på videre etablering av oslo-kontoret for å bli en ledende aktør også her i Norge. soer Haukaas i pressemeldingen.

Haukaas er en erfaren prosjektleder og rådgiver som har jobbet 11 år i reklamebyrå, med ansvar for store, kommersielle merkevarer og retailkjeder.

Hun kommer senest fra en lignende stilling hos FOLL Reklamebyrå som Senior Prosjektleder og Rådgiver, hvor hun blandt annet har jobbet med REMA 1000, ARK bokhandel, Bunnpris, Boots Apotek og Meny.

Det er snart et år siden byrået åpnet dørene til det norske kontoret deres, for å komme tettere på REMA 1000 og andre lokale kunder.

– Det er en glede å se vårt norske kontor vokse med så mange dyktige folk. Med Silje Haukaas får vi nok en kompetent, empatisk og strategisk person som vil kunne hjelpe oss med og skape sterke norske forbrukermerker, sier Thomas Gamst, CEO & Founding Partner hos Everland i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS