Daglig leder og partner, Guri Størvold sammen med partner Marte Ramuz Eriksen. Foto: Anita Arntzen/KONTRA Produksjon

Zynk leverer sitt beste resultat hittil - når 50 millioner i byråinntekt

– Vi skal bruke året på å vokse, varsler byråsjefen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– De gode resultatene skyldes først og fremst en real dugnad med mye jobbing og godt samhold fra alle våre medarbeidere. Til tross for et krevende år med hjemmekontor, barn på hjemmeskole og sosialt underskudd hos ekstroverte teammedlemmer, klarte vi å holde både humøret og det faglige nivået oppe. Og det er dette som har betalt seg i form av et godt resultat og en styrket posisjon, sier daglig leder og partner i Zynk, Guri Størvold i et innlegg på deres nettsider.

Analyse – og rådgivningselskapet endte koronaåret med å levere sitt hittil beste resultat med en byråinntekt på over 50 millioner kroner og et resultat før skatt på 22,6 millioner.

Det tilsvarer en driftsmargin på hele 41 prosent.

  • Se de viktigste tallene lenger ned i saken

Byrålederen forteller videre at Zynk aldri opplevde noen nedgang i aktiviteten, til tross for pandemien. Zynk endte derfor aldri med å permittere ansatte, slik som flere andre selskaper ble nødt til.

- Det vi som alle andre merket med koronaen, var at vi måtte digitalisere oss sammen med kundene. Innovasjonsgraden økte og vi har utviklet nye tjenester og måter å levere disse på. Vi har derfor i praksis kommet styrket ut av året både faglig og i form av nye og bedre tjenester, sier Størvold.

– De gode resultatene skyldes først og fremst en real dugnad med mye jobbing og godt samhold fra alle våre medarbeidere, sier daglig leder og partner i Zynk, Guri Størvold.

Zynk har ved inngangen til det nye året vunnet flere store kunder, slik som Equinor og IKEA.

I samme innlegg forteller byrålederen at de nå har behov for å styrke laget, særlig med flere rådgivere innenfor områder som klima og energi, leder – og endringskommunikasjon og selskapskommunikasjon.

– Vi skal bruke året på å vokse, jobbe beinhardt og snart møtes på kontoret for å løse kundenes utfordringer – og ha det gøy sammen.

Zynk 2020

Zynk20202019
Omsetning54,7 mill58,7 mill
Byråinntekt50,9 mill49,6 mill
Driftsresultat22,6 mill20,2 mill
Resultat før skatt22,6 mill20,2 mill
Driftsmargin41%34.4%

Powered by Labrador CMS