Mette Horsberg er ansatt som vikarierende kommunikasjonssjef ved Helgelandssykehuset

Gir seg etter 13 år i politiet – Går til helsevesenet

Mette Horsberg er ansatt som vikarierende kommunikasjonssjef ved Helgelandssykehuset

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det melder Helgelandssykehuset i en pressemelding på sine sider.

Horsberg begynte i stillingen 1. januar, etter å ha vært 13 år i politiet som kommunikasjonsrådgiver, sist som seniorrådgiver ved Nordland politidistrikt, hvor hun har jobbet siden 2016.

Fristende

Horsberg er i gang med studier ved Universitetet i Tromsø hvor skrivingen av masteroppgaven i Master of Public Administration gjenstår. Hun har tidligere en cand. mag. grad innen kommunikasjonsfaget

Til egne nettsider sier Horsberg at det er fristende å prøve seg i en ny etat, hvor endring og fornyelse skal finne sted, om hvorfor hun skifter jobb nå.

– Viktig og spennende stilling

– Jeg er glad for å ha fått Mette på plass i en viktig og spennende stilling i Helgelandssykehuset. Mette har den kompetansen og erfaringen som skal til, for å bringe oss framover i den fasen vi nå går inn i, sier direktør for organisasjon og administrasjon Sissel Karin Andersen, i pressemeldingen.

– Hun bringer med seg høy kompetanse og nyttige erfaringer fra en annen samfunnskritisk virksomhet som politiet, og hun vil forsterke både det interne og eksterne kommunikasjonsarbeid, fortsetter hun.

Formelt arbeidssted blir Mosjøen, men hun vil ha sitt daglige virke ved Senter for kommunikasjon i Mo i Rana.

Powered by Labrador CMS