STILLING LEDIG:

KOM24 søker frilansjournalister

Vi søker deg som vil bidra til å bygge opp den beste lokalavisa for kommunikasjonsfolk!

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Tilkalling/Frilans

Arbeidssted: Norge

Søknadsfrist: Fortløpende

Om arbeidsgiver

Medier24 AS etablerte nettavisen KOM24.no i november 2020. Nettavisen lager journalistikk om PR og kommunikasjon, sosiale medier, reklame, design, markedsføring og teknologi og har på kort tid fått snart 2 millioner sidevisninger.

Vi i den nye nettavisa KOM24 ønsker å tilknytte oss frilansjournalister som er interessert i å lage artikler innen kommunikasjonsfaget.

KOM24 utgis av Medier24 AS og Erik Waatland er ansvarlig redaktør.

Vi er opptatt av nyheter, menneskene i bransjen, trender, utviklingstrekk og en rekke andre ting, så det er selvfølgelig du også. Kanskje er du særlig god på å intervjue mennesker? Eller er tall og analyse din sterkeste side?

Vi ønsker oss korte søknader fra ulike frilansere som kan hjelpe oss med godt stoff. Hos oss er vi i all hovedsak på kontoret, men etter korona er det ikke så viktig hvor i landet du sitter. Det viktigste er at du er effektiv, klok, engasjert i kommunikasjonsfaget og ønsker å være med på å bidra med kvalitetsstoff som leses av kommunikasjonsfolk.

Arbeidsmengde vil variere, men vi ser for oss at du kan enten bidra på fulltid i en periode - eller levere noen saker i uka.

Kontaktinformasjon:

Lønn og vilkår etter avtale. Vi tar fortløpende vurderinger.

Kortfattet søknad og arbeidsprøver sendes til erik@medier24.no

Powered by Labrador CMS