Ansvarlig redaktør Erik Waatland.

KOMMENTAR

KOM24 har passert 200.000 sidevisninger!

«Tusen hjertelig takk for verdens beste velkomst», skriver ansvarlig redaktør Erik Waatland.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Antallet lesere på KOM24 har for lengst passert det vi hadde som mål for 2020 - og strekker seg egentlig et godt stykke inn i 2021. Det skyldes verdens beste velkomst fra dere.

Tusen takk!

Vi bruker måleverktøyet Linkpulse til å sjekke sidevisninger, unike brukere, lesetid osv. Dette bruker vi for å sjekke hvor vi skal legge trykket, om vi treffer på de målene vi har satt oss - og hva vi skal gjøre for å forbedre oss.

Fortsatt er vi der at vi ikke føler at vi er gode nok, men vi har planer om å ta store steg i 2021 - og når tallene er såpass gode, så er det enklere å legge enda flere ressurser i potten.

En av mine tidligere redaktører sa en gang at man får den lokalavisa man fortjener. Det er bare delvis sant, for størsteparten av jobben ligger hos oss. Men: Jo mer tid dere bruker på å engasjere dere i KOM24 - jo enklere er det for oss å være relevante.

Enten det er å tipse, komme med tilbakemeldinger, gi oss ros, dele, like eller kjefte. Vi er ikke redde for sistnevnte heller.

Vi lanserte KOM24 med en tanke om at 75 prosent er mer enn nok til å kjøre på. Derfor hadde vi ikke absolutt alt klart til lansering. Én av de tingene var å ha på plass måleverktøyene i tide, så vi har rett og slett ikke fått med de 10 første dagene, men hvis du ser bort fra redaktørens blemme, så er tallene nå som følger:

  • 205.000 sidevisninger.
  • 85.000 unike brukere.
  • 61 sekunder lesetid i snitt

Hva kan du forvente av oss i 2021? Det lurer egentlig vi også litt på, for dette er ferskvarebusiness, så vi tar litt hver dag som den kommer, men her er i alle fall strategien:

- Bli bedre og kjappere på flere nyheter

- Få opp en skikkelig satsing på debatt

- Mer analyse/innsiktsartikler

- Være mye mer ute og møte folk (ja, det vil vi alle... dagen kommer!)

Vi har forhåndsprodusert en rekke saker og artikler klar til jula, for vi kommer ikke til å sitte her og publisere dag inn og dag ut. Nå blir det juleferie med familiene våre - så kommer vi enda sterkere tilbake i 2021.

Det kan vi love dere!

Powered by Labrador CMS