Veslemøy Prøis (26) og Siw Borgen (38) er ansatt som nyhetsjournalister i NRK Vestfold og Telemark.

NRK Vestfold og Telemark henter fra Luksusfellen og TV 2

Veslemøy Prøis (26) og Siw Borgen (38) er ansatt som nyhetsjournalister i NRK Vestfold og Telemark.

Publisert Sist oppdatert

NRK Vestfold Telemark har ansatt Veslemøy Prøis (26) og Siw Borgen (38) som nyhetsjournalister.

-Det har vært stor konkurranse, og vi hadde mange kvalifiserte kandidater å velge mellom. Veslemøy og Siw fikk jobbene fordi vi mener de hadde de aller beste kvalifikasjonene for å styrke nyhetsarbeidet og laget vårt, skriver redaksjonen i en pressemelding signert redaksjonssjef Hilde Martine Lindgren og nyhetssjefene Richard Aune og Håkon Eliassen.

Veslemøy er bosatt i Åsgårdstrand og kommer i fra stillingen som regissør i produksjonsselskapet Mastiff, der hun har jobbet med programmet Luksusfellen.

Hun har også arbeidet som nyhetsjournalist ved NRK Buskerud, både med radio, nett og TV. Tidligere har hun vært reporter, researcher og fotograf i flere produksjonsselskap, blant annet som reporter for TV2 hjelper deg.

Siw er bosatt i Langesund/Oslo og har de siste 12 årene jobbet som produsent og fotojournalist i TV2. Siw har solid erfaring fra store og små produksjoner både i studio og i felt, i inn og utland for TV2.

Hun har vært ansvarlig produsent for TV2s 17. mai dekning, valgprogrammer, God morgen Norge og flere magasinprogrammer. Hun har bygget opp nye og innovative løsninger for TVs direktesendinger fra nyhets og sportseventer i Europa.

Powered by Labrador CMS