Øystein André Schmidt har en brennende interesse for SAS, flybransjen og mulighetene til å drive et proaktivt pressearbeid for å styrke SAS sitt varemerke i Norge og på overordnet nivå.

Øystein André Schmidt blir ny pressesjef i SAS

Tidligere pressesjef i Danske Bank har navigert gjennom mye turbulens før han landet i SAS.

Publisert

SAS kunngjorde i dag ansettelsen av Øystein André Schmidt som ny pressesjef i Norge, en rolle som vil styrke selskapets kommunikasjonsvirksomhet i landet. 

Med en solid bakgrunn innen kommunikasjon og media, bringer Schmidt med seg verdifull erfaring fra tidligere stillinger som pressesjef, journalist og reporter. Nyligst har han jobbet i konsulentbyrået Lilleby Frisch PR and Advisory Firm.

Schmidt uttrykker stor entusiasme for sin nye rolle i SAS: 

– Jeg er veldig fornøyd og stolt over å få denne muligheten, hos et selskap og merkevare som har en helt spesiell plass hos meg og gleder meg stort til å bli en del av et tradisjonsrikt selskap med en stolt historie, sier han i en pressemelding. 

SAS sin kommunikasjonsdirektør, Mads Brandstrup Nielsen, ser fram til å få Schmidt med på laget: 

– Vi er svært glade for å ønske Øystein velkommen til SAS-familien. Hans erfaring og ekspertise vil være uvurderlig for vårt arbeid med å styrke vårt kommunikasjonsteam og bygge sterkere relasjoner med våre interessenter i Norge, uttaler Nielsen.

Schmidt skal bidra til SAS sitt kontinuerlige arbeid for å forbedre kommunikasjonen med media, kunder og andre interessenter, og vil spille en nøkkelrolle i å styrke SAS sitt varemerke i Norge.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS