Erlend Haaland har studert i snart fire år- først nå føler han seg klar for internship – Hvis dette internshipet hadde vært for ett eller to år siden, hadde jeg ikke følt meg klar i det hele tatt. Jeg hadde tvilt på hva jeg kunne bidra med, men dette har endret seg etter et halvt år på Noroff.
Flere likheter i nordisk krisekommunikasjon under pandemien Den høye tilliten til media og myndigheter var en viktig forutsetning for en krisekommunikasjon som la vekt på eget ansvar.
Hill+Knowlton har laget juleframsnakk»-kalender – Vi synes det er viktig å kunne framsnakke folk som jobber med faget, og at det også er folk som ikke nødvendigvis jobber i byråer.
Kommunikasjon som treffer målgruppen «I disse dager er det diskusjoner rundt lagring og bruk av digitale data for å treffe målgruppene med reklame. Hva er lov i fremtiden – og hva blir ikke lov? Det som er det sikreste er å treffe målgruppen med redaksjonelt innhold som vi vet at forbrukeren setter stor pris på.», skriver Tor Arne Sandholt.
Louise Fuchs forlater Oda Har jobbet med kommunikasjon siden 2019: – I sammenheng med nedskjæringer var det riktig tid for meg å finne et nytt arbeidseventyr.
Helene synes det er for mange «regler» på LinkedIn – Hvis spillerommet blir så begrenset, blir det heller ikke rom for noe nytt. Jeg tror vi må utfordre dagens «regler» så vi ikke blir for tekniske.
Når var du modig sist? «Her er tre råd til deg som vil være nettopp det.», skriver Cecilie Stenbakk Engebretsen.
Det er mye sprengkommunikative kommunikatører kan lære av makrell «Enkelte ganger renner det over. Fordi det kan renne over. Kjernen i budskapet vårt forsvinner i tilleggsbudskap, detaljer og fiffige ekstrapoenger.», skriver Sigmund Clementz.
Fire råd om kommunikasjon for menn på Tinder «Er du mann og prøver å finne en kvinne på Tinder? Ha et klart budskap, ikke skryt for mye, kjenn målgruppa og vær høflig. Rådene du nå skal få, vil hjelpe deg med å bygge merkevaren din.», skriver Rita Tvede Bartolomei.
Viktig med åpenhet i vanskelige saker: – Vi må stå i det – Vi har nulltoleranse når det gjelder mobbing og seksuell trakassering. Og det er viktig for oss å være tydelige i kommunikasjonen, men det aller viktigste er ikke hva vi gjør eller sier kommunikasjonsmessig, men hva vi faktisk gjør.
Intern Nordea e-post lekket: Skal ikke bruke ordet krig Bankens eksperter skal ikke bruke ordet krig, kommer fram i en e-post: – Menneskelig feil, sier Leder av Group Brand, Communication and Marketing.
Mener Ukrainas president er en «moderne helt»: – Står fjellstøtt sammen med folket sitt Live Bressendorf Lindseth omtaler den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj, som en moderne helt.
Å få flere jenter interessert i teknologi handler om å kommunisere teknologi på jenters premisser «Legg vekk «geek talks» og TBFer (trebokstavsforkortelser), og kommuniser tydeligere rundt verdien av teknologi.», skriver Otto Backer Solberg.
Forsvaret om krigen i Ukraina: – Det er en kommunikasjonsmessig utfordring – Vi har et mantra om å prøve å gjøre alt mest mulig likt i fred, krise eller krig.
Rekrutterer à la The Voice – skal fjerne all forutinntatthet – Kandidatene skal ikke ha på video. Jeg jobber også med å se om jeg kan finne en måte å forvrenge lyden på, slik at jeg heller ikke kan identifisere kjønn og alder på stemmen.
Vil potteplantene dine se stilige ut på Dagsrevyen? «Hundretusener av nordmenn har fått trening med å snakke inn i kamera. Nå er det på tide å løfte blikket.», skriver Sigmund Clementz.