Christian Kraugerud Søberg er Head of Communications and Public Relations i International Council of Museums (ICOM)

Christian Kraugerud Søberg blir kom-sjef i ICOM

Norske Christian Kraugerud Søberg ble nylig presentert som Head of Communications and Public Affairs i ICOM – International Council of Museums.

Publisert

Søberg bringer med seg en omfattende bakgrunn fra stillinger innenfor kommunikasjon og markedsføring, sist fra Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design.

Det skriver de i en pressemelding.

ICOMs generaldirektør, Medea Sógor Ekner, er begeistret for ansettelsen. 

– Christian er en dyktig og visjonær kommunikator med evnen til å skape engasjement og synlighet. ICOM er begeistret for å ha ham med på laget, og dra nytte av hans bakgrunn og erfaring innen markedsføring og kommunikasjon, sier hun.

I sin forrige jobb var Søberg blant annet innblandet i nedtellingen til og åpningen av det Nye Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design i Oslo. 

Han initierte også medieplasseringen hos Oslo lufthavn Gardermoen som resulterte i det innreisende turister og nordmenn kjenner som «Værveggen på OSL».

– Jeg ser frem til å bidra til ICOMs viktige arbeid med å fremme museers rolle globalt og styrke deres posisjon som sentrale institusjoner for kultur og utdanning. Jeg er stolt over å bli en del av ICOM og ser frem til å bidra til organisasjonens fortsatte globale samarbeid gjennom kommunikasjon og PR, sier han.

ICOM er en internasjonal organisasjon for museer og museumsarbeidere.

ICOM er en NGO (Non-Governmental Organisation) stiftet i 1946 og har i dag over 50.000 medlemmer i over 130 land. Hovedkontoret deres er i Paris. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS