Vivian Lam
Vivian Lam

Vivian Lam går fra EAT til Hill+Knowlton

– Arbeid som går på klima og miljø er helt vesentlig for fremtidige generasjoner, men dette burde ikke gjøres i isolasjon.

Publisert Sist oppdatert

Vivian Lam er ansatt som ny rådgiver i avdelingen for myndighetskontakt i Hill+Knowlton, tidligere kjent som Gambit.

Det melder byrået selv i en pressemelding.

– Vi setter stor pris på å få Vivian med på laget. Hun har en meget spennende tverrfaglig bakgrunn når det gjelder bærekraft, sier avdelingsleder Peter Gitmark i pressemeldingen.

Lam har bred erfaring fra å jobbe med bærekraft og har har jobbet spesielt med mat og helse knyttet opp mot miljø og klima.

Hun var tidligere politisk rådgiver i organisasjonen EAT, som er Gunhild Stordalens satsning på sunne og bærekraftige matsystemer.

Vivian Lam har også en mastergrad i folkehelsevitenskap fra University of Cambridge.

Hennes forskning er blant annet blitt inkludert i bevisgrunnlaget som den britiske regjeringen brukte til å fremme en ny lovgivning rundt markedsføringen av matvarer i England.

– Arbeid som går på klima og miljø er helt vesentlig for fremtidige generasjoner, men dette burde ikke gjøres i isolasjon. For å nå FNs bærekraftsmål må vi se på bærekraft i en vid forstand. Bærekraft handler om å jobbe tverrfaglig og helhetlig på flere samfunnskritiske områder, sier den nye rådgiveren i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS