Seline Larsen går fra å være journalist til å bli kommunikasjonsrådgiver.
Seline Larsen går fra å være journalist til å bli kommunikasjonsrådgiver.

Seline er Måløy Vekst sin nye kommunikasjons­rådgiver

– Det er veldig stas å få tilbud om denne jobben.

Publisert

Seline Larsen er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Måløy Vekst og for ansvar for deres kommunikasjonsarbeid innen en rekke prosjekter.

Det skriver Måløy Vekst i en pressemelding.

Hun vil jobbe med innholdsproduksjon og utvikling av materiell, samt videreutvikle og drifte Måløy Vekst sine nettsider og kanaler i sosiale medier. Larsen vil også delta i andre utviklingsoppgaver i selskapet.

– Det er veldig stas å få tilbud om denne jobben. Måløy Vekst er et svært spennende selskap som driver med viktig arbeid for å skape bolyst i kommunen og fremme vekst i det lokale næringslivet, som er både fremtidsrettet og nytenkende, sier Seline Larsen.

Hun har en bachelorgrad i TV-produksjon fra Universitetet i Bergen og har vært praktikant hos NRK Nynorsk mediesenter, vært journalist i Fjordenes Tidende og jobber for tiden som journalist i NRK Vestland.

Måløy Vekst er næringslivet og kommunen sitt felles organ for langsiktig samfunns- og næringsutvikling. Selskapet har som formål å fremme vekst i næringslivet og skape bolyst i kommunen.

– Larsen er kreativ og har mange gode ideer om hvordan Måløy Vekst kan nå ut til yngre målgrupper og styrke satsingen på omdømmebygging og rekruttering, sier daglig leder i Måløy Vekst, Randi Humborstad.

Powered by Labrador CMS