Tore D. Langballe i Aker BP (f.v.) sammen med Jørgen Graabak, Gyda Westvold Hansen, Jarl Magnus Riiber og Ida Marie Hagen fra Kombinertlandslaget.

Aker BP sponser Kombinertlandslaget

Kombinertkvinnenes kamp for å få bli en del av vinter-OL i 2026 får bred støtte. Aker BP går inn som langsiktig partner med Norges Skiforbund kombinert.

Publisert

– Det er både fantastisk og inspirerende at en så stor og kjent aktør som Aker BP kommer inn på laget og støtter vår kamp for full likestilling. Det er veldig motiverende å vite at vi er mange som står sammen i kampen for å få kombinertkvinnene med på OL-programmet i 2026, sier Ivar Stuan, sportsjef kombinert i en pressemelding.

Avtalen mellom Aker BP og kombinertlandslaget varer ut 2025.

– Aker BP er stolt av å inngå et samarbeid med kombinertlandslaget. Vi har støttet para-idrett gjennom mange år, og er opptatt av at alle skal ha like muligheter til å prestere. Det norske kombinertlandslaget skiller ikke mellom kvinner og menn i sin satsning, og det er i tråd med Aker BPs #OneTeam-verdier. Vi ønsker nå å støtte kampen for at kombinertkvinnene skal få konkurrere på lik linje med mennene i neste OL, sier Tore D. Langballe, kommunikasjonsdirektør i Aker BP.


Powered by Labrador CMS