F.v. Ole Idar Bråthen, Christer Magnussen og Aleksander K. Erichsen ønsker å ta det neste store steget med frilansnettverket At Hand.

At Hand tilbyr «kickback» for alle anbefalinger som ender med nye oppdrag

Publisert

– Frilansstallen vår har vokst over all forventning, men vi har en vei å gå når det kommer til salg, sier Ole Idar Bråthen i At Hand, i en pressemelding.

Frilansfellesskapet har rundet ett år i aktiv drift, og lanserer nå en ny salgsmekanikk der alle som anbefaler At Hand videre hvor det leder til et nytt oppdrag, vil få en «kickback».

– Frilanserne våre får allerede 10 prosent av oppdrag eller kunder de videreformidler, så hvorfor ikke gi absolutt alle det samme incentivet? Det finnes jo ikke noen mer organisk måte å vokse på – at alle som stoler på oss nå får et stort takk for å «selge» på våre vegne.

Viktig å ikke brenne broer

At Hand har nå knyttet til seg nærmere 70 frilansere og opprettet rett i overkant av 20 forskjellige kundekontakter.

– Vi har faktisk akkurat like mange byråkunder som annonsører for øyeblikket. Og flere av annonsørene har et «åpent forhold» til byrået sitt, slik at de jobber med oss på toppen av byrårelasjoner. Det har vært viktig for oss å ikke brenne broer, men heller å posisjonere oss som en «missing link» mellom byråene og bedriftene, sier Christer Magnussen.

Og legger til at frilansfellesskapet er en fleksibel gjeng.

– Vi som kan jobbe når som helst og hvor som helst, og det har hittil gitt oss mange gode kundeforhold.

Må være ressursbesparende

Planen videre for At Hand er klar.

– Vi skal fortsette å dyrke gode vekstvilkår for både kundebase og frilansbase, og håper dermed at «babyen vår» i stadig større grad vil leve sitt eget liv, sier Aleksander K. Erichsen.

Som tilføyer at de i en perfekt verden kanskje hadde sett for seg en fjerde partner som kunne ta seg av salg, administrasjon og community.

– Men en startup må tenke mest mulig ressursbesparende. Sånn sett håper vi nå at vi med vår nye incentivstruktur kan ta et skikkelig kvantesprang videre – i hvert fall innen salg.

Powered by Labrador CMS