Den norske byrå- og konsulentgrupperingen Oceans blir en del av den nordiske konsulentgrupperingen ARC Arise Consulting (ARC).
Den norske byrå- og konsulentgrupperingen Oceans blir en del av den nordiske konsulentgrupperingen ARC Arise Consulting (ARC).

Los&Co solgt til Sverige – har store vekstambisjoner i Norden

Oceans blir en del av konsulentgrupperingen ARC Arise Consulting.

Publisert Sist oppdatert

Den norske byrå- og konsulentgrupperingen Oceans blir en del av den nordiske konsulentgrupperingen ARC Arise Consulting (ARC). 

Det nye selskapet blir en av Nordens største konsultengrupperinger med nesten 1 200 konsulenter innen strategi, teknologi, innovasjon, design og kommunikasjon. 

Det melder byrået i en pressemelding.

– Det var en «perfect match» fra start med ARC. Vi tenker på samme måte, både når det kommer til å utvikle selskaper og hvordan vi jobber med vekst- og endringsprosjekter, sier Jan Christian Fosseidbråten i pressemeldingen.

Han sier de får nå mange nye og store muligheter ved å legge ut på vår neste reise sammen med ARC.

Totalt vil det nye selskapet huse rundt 150 ansatte og 10 selskaper i Norge. 

Oceans består i dag av reklamebyråene Los & Co, Los & Co Drammen og Aleksander Reklamebyrå, konsulent- og vekstselskapet Tba, designbyrået Neue og teknologiselskapet Modulær.

ARC eier fra før de norske byråene Heydays og Goods, samt management- og markedskonsulentselskapene Curamando og Conversionista. 

Selskapet er partnereid og har private equity-selskapet Altor som betydelig, ekstern eier. 

ARC kjøper Oceans, hvor partnerne i sistnevnte reinvesterer store deler av kjøpesummen i ARC og blir sentrale i ARCs Norden-satsing. 

Oceans og ARC har allerede samarbeidet på flere prosjekter i Norge.

– Sammen med våre allerede eksisterende ARC-selskaper i Norge og Sverige har vi nå en nordisk plattform som skaper enda bedre forutsetninger for å drive positiv endring for kunder, ansatte og planeten, sier Måns Hosk, co-CEO i ARC Arise Consulting og gründer av Kurppa Hosk. 

De norske Oceans-selskapene fortsetter etter transaksjonen å operere under egne merkenavn og eksisterende organisasjonsstruktur. 

Oceans leverte i 2023 en omsetningsvekst på 12 prosent til 280 millioner kroner, og mer enn tredobling av driftsresultatet, melder de i i pressemeldingen. 

De siste årene har selskapet blant annet levert omfattende kampanjer og rådgivningsprosjekter for store norske virksomheter som Å Energi, One Call, Apotek1 og Kongsberg Gruppen. 

ARC har en sterk vekstambisjon, både i Norge og Norden, med planer for å vokse gruppen av selskaper videre inn i strategirådgivning og innovasjon- og teknologirådgivning. 

De neste årene vil det nye selskapet rekruttere svært mange konsulenter og fagspesialister i Norge. 

Powered by Labrador CMS