Hele gjengen foran de nye lokalene i Kong Oscarsgate.

Netlife Bergen har doblet antall ansatte

Daglig leder Øyvind Storli Hoel ser lyst på fremtiden: – Vi har medvind.

Publisert

Det siste året har Netlife Bergen gått fra 15 til 30 ansatte.

– Vi har erfart at markedet for digitale produkter og tjenester er godt, og har troen på at det vil fortsette. Vi har medvind, og har fått god hjelp av våre kolleger i Netlife i Oslo og TRY til å sette fart i Bergen, sier daglig leder Øyvind Storli Hoel, i en pressemelding.

De nyansatte Netliferne er både rådgivere, prosjektledere, utviklere og designere.

Fv. bak: Hans Fredrik Hag, Marie Magnussen, Andrea Iversen Karlsen og Tone Næss. F.v. midten: Kjetil Fossheim, Silje-Linn Gjerde, Alice Holm og Mariann Schei. F.v foran: Jonas Gripsrud Hjelmeland og Sigurd Ovesen.

Prosjektleder og rådgiver Alice Holm har hatt Netlife i kikkerten helt siden hun var student:

– Jeg har sett opp til Netlife siden jeg var student, og har brukt fagbloggen som oppslagsverk både som student og i tidligere jobber. Det er jo det kuleste stedet å jobbe i Bergen, sier hun.

For rådgiver Hans Fredrik Hag, var Netlife en perfekt match:

– For meg var det litt som å komme hjem i godstolen. Gjennom studietiden og arbeidslivet har jeg hatt et mål om å jobbe i et miljø hvor man skaper reell verdi for kundens brukere og har det dønn kjekt på jobb. Det har jeg funnet i Netlife.

I januar flytter hele Netlife Bergen til nye lokaler i Kong Oscarsgate.

– De nye lokalene håper vi blir et naturlig møtepunkt for folk som er opptatt av kundeopplevelser og kommunikasjon på Vestlandet. Her kommer vi, i samarbeid med TRY og andre, til å invitere inn til fagprater på nyåret, sier Storli Hoel.

Powered by Labrador CMS