F.v. Michael Hermansen, Anne Aagaard, Ida Notvik, Marte Nes og Sandra Warvik. Det er ikke lett å samle syv personer på samme tid i 2022. Rune Aas og Malin Mildner var dessverre ikke tilstede på fotodag.

Netlife smeller til med sju nye kollegaer

Nye designere, innholdsrådgivere, teknologer og produktledere på vei inn til Netlife.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Byrået rigger seg med det for et hektisk og aktivt 2022.

– Vi er så fornøyde med å ha sikret oss disse dyktige folkene til laget vårt. De bidrar alle med ulik fagkunnskap, men felles for dem er at de er drivende dyktige på å skape gode resultater og smarte løsninger, sier daglig leder i Netlife Beth Stensen i en pressemelding tirsdag.

De sju har med seg unik erfaring fra ulike sektorer og skal bidra til at Netlife styrker evnen til å jobbe med helheten i kundeopplevelsen i oppdragene, forteller hun videre.

– Kundene våre trenger kompetanse som setter dem i stand til å koble kundeopplevelse mot forretningsmål. Vi skal styrke oss ytterligere på dette feltet i tiden fremover og bygge intet mindre enn Norges råest fagmiljø for produkt- og tjenesteutvikling.

Har hatt et jobb-crush

På vei inn i Netlife er Marte Nes som strategisk rådgiver produktledelse og prosjektleder Ida Notvik.

Nes kommer fra jobben som leder for pris og brukerbetaling i Ruter, mens Notvik har jobbet som prosjektleder på Norsk Bergverksmuseum.

På innhold og kommunikasjon kommer Rune Aas fra jobben som konverteringsekspert og analytiker i ARK bokhandel.

Tre designere er klare for Netlife, og blant de er Anne Aagaard som kommer fra Oslo Origo.

Malin Milder kommer fra Sopra Steria og Sandra Warvik fra Schibsted Partnerstudios.

På teknologi er Michael Hermansen godt i gang med å utvikle løsninger i Netlife. Han er nyutdannet innen design og selvlært programmerer på fritiden.

Felles for alle er at de kjenner godt til Netlife og er fornøyde med å bli en del av byrået som nå smykker seg med tittelen Årets teknologi- og designbyrå for sjuende året på rad.

– Jeg har hatt en jobb-crush på Netlife lenge og har fulgt med på all kunnskap de deler i mange år. Produktene Netlife leverer er av høy kvalitet og det er noe jeg gleder meg til å være en del av, sier Sandra Warvik som begynner som designer.

Powered by Labrador CMS