Nå går Stephan Granhaug inn som daglig leder og partner i innovasjonsbyrået Braver.
Nå går Stephan Granhaug inn som daglig leder og partner i innovasjonsbyrået Braver.

Mediatopp blir partner og daglig leder i innovasjonsbyrå

– Nå har vi bestemt oss for å gå fra dating til giftemål, og vi er ekstremt takknemlige for at Stephan har takket ja.

Publisert Sist oppdatert

Det melder selskapet i en pressemelding. 

– Vi har hatt god kontakt med Stephan siden våren 2021 og deler veldig mye tankegods om nyskaping og innovasjon. Da Stephan ringte oss i vår tok det ikke mange dagene før han satt i kontorlokalene våre og vi begynte å gjøre noen prosjekter sammen. Nå har vi bestemt oss for å gå fra dating til giftemål, og vi er ekstremt takknemlige for at Stephan har takket ja, sier Christer Dalsbøe i pressemeldingen.

Braver AS ble startet av Jacob Mørch og Christer Dalsbøe for femår siden. De to har begge bakgrunn fra startups, og ønsket å bringe metodikk og mindset fra oppstartsverdenen inn i store selskaper som ønsker å innovere raskere. 

Braver har nær doblet omsetning hvert år siden etableringen, har solid lønnsomhet og teller nå over ti årsverk.

– Stephan bringer erfaring fra et langt lederliv i medie- og teknologibransjen, som passer perfekt med vårt miljø av talenter innenfor design, produktutvikling og validering av forretningskonsepter. Vi har sett at både erfaring og ungdommelig pågangsmot er helt essensielt for å lykkes med vår videre vekstreise, sier Dalsbøe.

Jacob Mørch har hatt rollen som daglig leder så langt. Han fortsetter som selskapets CFO, men vil nå også få frigjort kapasitet til å jobbe med mer med kundeprosjekter og profilering av selskapet. 

Christer Dalsbøe på sin side har hovedfokus på strategirådgivning og tett kontakt med de største kundene.

– Med farten og lidenskapen til en startup hjelper Braver store virksomheter med å lykkes med innovasjon ved å teste hypoteser, designe prototyper på nye forretningskonsepter, og validere idéer i høyt tempo. Dette er en tilnærming jeg fremmet i mange år i de store selskapene jeg jobbet for tidligere, og som Christer, Jacob og resten av teamet i Braver er helt rå på, sier Granhaug i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS