Christer Gilje skal jobbe i Skattedirektoratets kommunikasjonsavdeling, som har det overordnede ansvaret for intern og ekstern kommunikasjon i Skatteetaten

Christer Gilje er ny pressesjef i Skatteetaten

Christer Gilje skal lede Skatteetatens pressearbeid.

Publisert Sist oppdatert

Christer Gilje er ansatt som pressesjef i Skatteetaten. 

Det kommer fram i en pressemelding. 

Han skal jobbe i Skattedirektoratets kommunikasjonsavdeling, som har det overordnede ansvaret for intern og ekstern kommunikasjon i Skatteetaten. Etaten, som består av et direktorat og seks divisjoner med landsdekkende ansvar, har 7.500 ansatte.

– En nøkkelrolle

– Vi er glade over å kunne fortelle at Christer Gilje skal lede Skatteetatens pressearbeid nasjonalt, sier kommunikasjonsdirektør Astrid Bugge Mjærum.

Som pressesjef får Gilje en nøkkelrolle tett på toppledelsen i Skatteetaten og vil sammen med sine kolleger jobbe med mediehåndteringen av komplekse saker som angår hele befolkningen og næringslivet, som for eksempel skattemeldingen, Folkeregisteret, store digitaliseringssatsinger på tvers av etater og kampen mot økonomisk kriminalitet.

– Skatteetaten håndterer et sentralt samfunnsoppdrag som berører hele befolkningen, og gjør en viktig jobb innen digitalisering for å gjøre det lettere for folk å løse helt nødvendige oppgaver. I tillegg er det en arbeidsplass med svært mange kompetente fagpersoner, og jeg gleder meg til å bidra til å fortelle om arbeidet vi gjør, sier nyansatt pressesjef Christer Gilje.

Gilje kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Statnett, hvor han har arbeidet i 11 år. Gilje har tidligere jobbet som journalist i NRK, blant annet som programleder i Dagsnytt 18 og Politisk Kvarter.

Powered by Labrador CMS