Dan Ruben Johansen, markedssjef i Volkswagen.

Dan Ruben Johansen går fra Aller Media til Volkswagen

Blir ny markedssjef for bilprodusenten.

Publisert

Dan Ruben Johansen setter seg igjen bak rattet hos Harald A. Møller og blir markedssjef for Volkswagen personbil etter seks år i Aller Media.

Johansen har tilbragt de siste seks årene i Aller Media, senest i stillingen som direktør marked, med kommersielt ansvar for flere av de største forbrukerproduktene til mediekonsernet. Han kom til Aller Media nettopp fra Harald A. Møller AS.

Nå går han tilbake til Norges største bilimportør, hvor han fra 1. mars setter seg i førersetet som markedssjef for Volkswagen personbil. Her blir han ansvarlig for å videreutvikle en av Norges mest anerkjente merkevarer i et bilmarked i stor endring. 

– Vi i Harald A. Møller har hatt gleden av å samarbeide med Dan Ruben helt siden han var i MediaCom i 2010. Med sine sterke faglige kompetanse, strategiske evner og dessuten erfaring fra bilbransjen, er han den ideelle kandidaten til stillingen som markedssjef for Volkswagen personbil, sier Ulf Tore Hekneby, administrerende direktør i Harald A. Møller AS i en pressemelding.

I MediaCom-tiden høstet Johansen flere høythengende utmerkelser gjennom innovative og effektive medie- og kommunikasjonsstrategier. 

Dette resulterte i edelt metall fra blant annet Festival of Media, Gulltaggen, ANFO Effekt og Mediaforums Mediepriser. I stillingen som digital rådgiver jobbet han blant annet for Audi, Škoda og Volkswagen hos Harald A. Møller, før han i 2016 ble hentet over til bilimportøren som Digital Manager. 

Nå blir han en del av ledergruppen til Volkswagen personbil Norge, med mål om å gjenerobre posisjonen som Norges mest solgte bilmerke. 

– Da jeg ble hentet i 2016 var jeg motivert av læringsmuligheten ved å få jobbe med noen av de fremste markedsførerne i landet. Det å kunne lære av, og sparre med, noen av de beste i bransjen i tiden hos Harald A. Møller ga meg verdifull ballast som jeg har fortsatt å bygge videre på, sier Johansen.

Harald A. Møller AS er importør av personbilmerkene Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT og CUPRA, som alle har rullet ut offensive elbilsatsinger de siste årene. I tillegg importerer de Volkswagen Nyttekjøretøy, som også er en aktiv pådriver for elektrifisering i sitt marked. 

 

Powered by Labrador CMS