Mette Øyen, markedsdirektør i Havila Kystruten

Mette Øyen blir ny markedsdirektør i Havila Kystruten

Havila Kystruten styrker ansetter Mette Øyen som ny markedsdirektør. Samtidig starter Aleksander Røynesdal i rollen som ny finansdirektør.

Publisert

Siden nyttår har Havila Kystruten hatt en prosess med å finne ny markedsdirektør (CMO) til selskapet. 

I konkurranse med over 80 søkere falt valget på Mette Øyen (44), som kommer fra rollen som Director Marketing & Branding i Widerøe.

– Basert på antallet søkere og ikke minst antallet meget kompetente søkere, er det tydelig at vi er et attraktivt selskap. Det har vært en tøff konkurranse om å få lov til å jobbe med markedsføring og merkevarebygging for Havila Kystruten, og vi ser virkelig frem til å få en så solid og erfaren person som Mette med på laget, administrerende direktør Bent Martini i en pressemelding.

Øyen har lang erfaring fra markedsføring og merkevarebygging innen flere bransjer, og har de siste 5 årene vært ansvarlig for å revitalisere Widerøes merkevare.

Inntil Øyen er på plass vil Lasse A. Vangstein fortsatt ha rollen som kommunikasjons- og markedsdirektør i Havila Kystruten.

– Lasse tok utfordringen da vi i fjor sommer hadde behov for å fylle rollen som markedsdirektør, og han vil fortsatt ha en viktig rolle for oss som kommunikasjonsdirektør (CCO) når Mette starter hos oss, sier Martini.

Etter planen starter Øyen i sin nye rolle 1. september 2024.

- Jeg er stolt og ydmyk over å ha blitt valgt til å lede markedsavdelingen i Havila Kystruten. Dette er et spennende selskap med ambisiøse planer for fremtiden, og jeg kunne ikke si nei til denne muligheten. Som sunnmøring føles det litt som å komme hjem, og jeg gleder meg til å tilbringe mer tid blant fjord og fjell, sier Øyen.

Fredag 1. mars starter også Aleksander Røynesdal (44) som ny finansdirektør (CFO) i Havila Kystruten. 

Røynesdal kommer fra stillingen som COO i Norgas Carriers, og har bred erfaring innen skipsfart og sjøtransport.Powered by Labrador CMS