F.v. André Frisk, Sara Wikberg og Carolin Wiken.

Geelmuyden Kiese utvider i Sverige - kjøper PR-byrå

Wikberg&Frisk selger seg ut - begynte byrå fordi de var lei store byråer. 

Publisert

Geelmuyden Kiese, som er eid av Paritee, gjør et strategisk oppkjøp av PR-byrået Wikberg&Frisk, med mål om å styrke PR-, markedsførings- og kommunikasjonstilbudet, samt etablere et sterkere tilbud til eksisterende og nye kunder.

– Vi styrker GK Sverige ved å tilføre en betydelig kompetanse innen markedskommunikasjon, sier administrerende direktør i GK Sverige,  Carolin Wiken, som har tiltrådt rollen i år.  

Siden 2022 har GK i Sverige mer enn doblet antall ansatte, fra 15 ansatte ved begynnelsen av 2022, til 32 ansatte i dag.

Lei store byråer 

PR-byrået Wikberg&Frisk ble grunnlagt høsten 2019 av byrå-veteranene Sara Wikberg og Andrè Frisk. 

– Vi grunnla i vår tid Wikberg&Frisk fordi vi var lei av store byråer. Nå går vi inn i en ny epoke ved å bli en del av GK, sier Wikberg og Frisk.

De ser fram til å bli en del av et integrert, skandinavisk tilbud.

– GK og Paritee har et svært erfarent team som har ambisjoner i vekst i Sverige, Norge og Danmark i årene fremover. Dette er en reise vi ønsker å være en del av. Vi er overbevist om at vi har mye å lære av GK, samtidig som vi også har mye å tilføre GK.

En utfordrer

Wikberg&Frisk har tilbudt tjenester primært innen markeds- og selskaps-PR, og har lansert flere flere kampanjer.

– Det er ingen tvil om at grunnleggerne har klart å bygge et byrå som er blant de beste i Sverige på medierelasjoner, strategisk dybde, politisk påvirkning, og kreative kampanjer som virkelig utfordrer. Det er imponerende, sier Wiken.

Oppkjøpet av Wikberg&Frisk er en del av GKs morselskap Paritees vekststrategi. Paritee er et holdingselskap med ambisjoner om å investere i innovative internasjonale byråer.

Powered by Labrador CMS