– Jeg gleder meg veldig til å lære av mine splitter nye og flinke kollegaer. Kanskje jeg har en ting eller to å lære bort, også
– Jeg gleder meg veldig til å lære av mine splitter nye og flinke kollegaer. Kanskje jeg har en ting eller to å lære bort, også

Andreas Framnes ny senior kommunikasjons­rådgiver i Forbrukerrådet

Sier han har fått drømmejobben.

Publisert

Jeg er veldig glad for å få en erfaren, strategisk og allsidig kommunikator på plass hos oss. Jeg er sikker på at Andreas vil gi oss nye perspektiv og faglig input, sier Tove Bø Laundal, kommunikasjonssjef i Forbrukerrådet i en pressemelding.

Hun har nå ansatt Andreas Framnes som ny senior kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerrådet.

Han fikk jobben i konkurranse med 34 andre søkere.

I Forbrukerrådet skal han jobbe som pressevakt og kommunikasjonsrådgiver, med særlig vekt på kommunikasjon rundt bærekraftig forbruk.

Framnes har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver i NRK og NENT Group (TV 3), samt i Frivillighet Norge, Oslo Universitetssykehus og som medieanalytiker og informasjonskonsulent i Infopaq. Han har studert medievitenskap ved Universitetet i Oslo. Den siste tiden har han jobbet som innholdsprodusent i digitalbyrået Dekode.

­ – Jeg er så stolt over å ha kapret drømmejobben, og gleder meg veldig til å lære av mine splitter nye og flinke kollegaer. Kanskje jeg har en ting eller to å lære bort, også, sier Framnes.

Powered by Labrador CMS