Vinnerteamet bak videoen «Sorry, not sorry», (f.v) Thomas Eikeland Fiskå, Andreas van der Eynden, Øivind Dagsvik Eskedal, Maria van Schoor, Susanne Hulda Tollerød, Sunniva Whittaker, Terese Birkeland og Morten Tjosås Torjussen.

UiAs «Sorry, not sorry» henter hjem utmerkelser i alle påmeldte kategorier i Cannes

Universietet fikk en direkte invitasjon til Cannes Corporate Media & TV Awards.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I vår gikk Universitetet i Agder (UiA) viralt med videoen «Sorry, not sorry», en svar-video til General Motors Super Bowl-reklame med Will Ferrell.

Universitetet fikk senere en direkte invitasjon til å melde den på som bidrag i den internasjonale festivalen Cannes Corporate Media & TV Awards. Videoen ble meldt på i tre kategorier, og denne uken kom det tre gode nyheter.

– UiA har fått priser i alle tre kategoriene vi var påmeldt, to gull i kategoriene Virals og Social Media & Short Videos, og sølv i kategorien Corporate Videos, opplyser kommunikasjonsdirektør ved universitetet, Øivind Dagsvik Eskedal i en pressemelding tirsdag morgen.

Andre merkevarer som blant de 888 påmeldte bidragene har vunnet priser i 2021 er Seiko, Audi, Unilever, Bugatti, Al Jazeera, Michelin, Pokemon og Europaparlamentet. I motsetning til så godt som alle andre vinnere i utdelingen, er UiAs bidrag produsert kun med interne krefter.

Kommer i posten

På grunn av pandemien kommer utmerkelsene postveien til Sørlandet i stedet.

Cannes Corporate Media & TV Awards er en årlig prisfestival for filmer, nettmediaproduksjoner og dokumentarer produsert av eller for virksomheter. Utdelingen foregår i et av verdens viktigste filmsentre, nemlig Cannes i Frankrike.

Utmerkelsene er inndelt i fire kategorier. Gull- og sølvdelfiner kan gis i alle kategorier. Sort delfin deles ut i produksjonskategoriene. Beste produksjonsselskap på festivalen tildeles blå delfin, mens den beste filmen på tvers av alle kategorier tildeles den hvite delfinen, også kjent som festivalens Grand Prix.

Vanligvis holdes prisutdelingen i Cannes med gallamiddag og dresskode og UiAs representanter ville ellers vært invitert dit, men utdelingen har ikke vært mulig å gjennomføre i 2021 på grunn av pandemien. Utmerkelsene må derfor ta postveien til Sørlandet i stedet.

Powered by Labrador CMS