F.v. Beate Hurum Berg, Hans Petter Moen, Kim Wifladt og Anette Ousdal.
F.v. Beate Hurum Berg, Hans Petter Moen, Kim Wifladt og Anette Ousdal.

Creative Mill styrker ledelsen

– Viktig med en ledergruppe med en variert og komplementerende bakgrunn slik at vi kan levere nytenkende, sier byråleder.

Publisert

– Vi er stolte over at vi har skapt oss et kreativt miljø med noen av de dyktigste folkene i bransjen som har en helt unik tyngde innenfor sin fagkompetanse, sier byråleder i Creative Mill, Beate Hurum Berg i en pressemelding torsdag.

Byrået styrker ledelsen og har hentet inn to nye ledere.

– Vår visjon er å kombinere de forskjellige grenene innen kommunikasjon-, PR- og eventbransjen. For oss er det viktig med en ledergruppe med en variert og komplementerende bakgrunn slik at vi kan levere nytenkende, men samtidig strategisk og målrettet til våre kunder.

Skal styrke PR-avdelingen

Anette Ousdal og Kim Wifladt er på plass i Creative Mill.

– Jeg er veldig glad og stolt av å være på plass i Creative Mill. Jeg gleder meg til å bidra med min kompetanse og erfaring i det fantastiske teamet med solid fagkompetanse. Jeg håper jeg kan bidra med å ta byrået i en enda grønnere retning.» sier Ousdal.

Hun har flere års erfaring fra byrå og har de siste årene drevet for seg selv som konsulent. Hun brenner for bærekraft og startet i 2020 sitt eget bærekraftige klesmerke «Pas Passé». Ousdal skal være med å bygge opp og styrke PR-avdelingen i byrået.

– Uredde for å tenke nytt

Wifladt har over 30 års erfaring innen underholdningsbransjen fra TV- og sceneproduksjon både som utøvende og fra regi- og innholdssiden.

– Det er veldig givende å få komme inn i Creative Mill på event- og content-siden. Her er det en unik sammensetning av mennesker som er dedikerte og uredde for å tenke nytt, så det blir veldig spennende å få lov til å skape ekstraordinære kundeopplevelser i dette fremoverlente og kreative byrået, sier han.

Wifladt har blant annet hatt sceneregi og content-ansvar for store TV-produksjoner som Gullruten og Amanda prisen.

Creative Mill ble stiftet i 2015, og jobber i dag blant annet med NIO, Ski Storsenter, Aker Brygge og Søstrene Grene.

Powered by Labrador CMS