Elin Lothe Haga har erfaring som både journalist og kommunikasjonsrådgiver.
Elin Lothe Haga har erfaring som både journalist og kommunikasjonsrådgiver.

Elin Lothe Haga går til NHO Service og Handel

– Vi ønsker å synliggjøre trender og utvikling, samt vise handels betydning i samfunnet.

Publisert Sist oppdatert

Elin Lothe Haga er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i NHO Service og Handel. Lothe skal særlig jobbe med landsforeningens økte satsing på handel, og på salg til privatpersoner (B2C).

Det melder NHO Service og Handel i en pressemelding.

Lothe Haga er utdannet journalist ved Universitetet i Stavanger og kommer fra en jobb som kommunikasjonsrådgiver i Frisk Gruppen, arbeid,- inkludering- og helsebedrift. Hun har tidligere jobbet i lokalavisa Grannar i Vindafjord utenfor Haugesund.

– Å styrke kommunikasjon innen handel og B2C er naturlig ut fra den sterke veksten vi nå opplever på disse områdene. Vi ønsker å synliggjøre trender og utvikling, samt vise handels betydning i samfunnet, der sysselsetting, bærekraft og miljø er viktige stikkord, sier Anne-Cecilie Kaltenborn, administrerende direktør i NHO Service og Handel i pressemeldingen.

Aktører innen handel og B2C som XXL, IKEA, Normal, Cutters og Raise Gruppen har nylig gått inn som medlemmer og bidratt til at NHO Service og Handel vokser sterkt.

Innen handel har NHO Service og Handel nå 1600 virksomheter med 18 000 årsverk og 113 milliarder i omsetning.

Innen Frisør og Velvære har landsforeningen så å si hele bransjen med 1450 virksomheter med 6000 årsverk og fem milliarder i omsetning.

Powered by Labrador CMS