Kaveh Rashidi og Anne Rimmen.
Kaveh Rashidi og Anne Rimmen.

Lanserer ny helsepodkast

Kaveh Rashidi og Anne Rimmen skal lage podkast sammen.

Publisert

Duoen Kaveh Rashidi og Anne Rimmen lanserer podkasten Helseopplysningen hos Podme mandag 26.juni.

I den nye podkasten skal de hver uke guide oss gjennom mylderet av trender og råd for å finne ut av helsegreiene alle snakker om, heter det i en pressemelding.

Sammen skal Rimmen og Rashidi prøve å forstå hvordan ting henger sammen, bli smartere og utfordre etablerte sannheter om helsen vår og hvordan kroppen fungerer. 

– Det er jo ingenting som er gøyere enn å formidle kunnskap om helse. Å få lov til å gjøre det sammen med en så dyktig journalist som Anne og å kunne gjøre det sammen med Podme er helt perfekt, konstaterer Rashidi. 

I podkasten Helseopplysningen skal Anne og Kaveh grave i ulike temaer og spørsmål. Hvor farlig er mobiltelefonen din? Burde du faste? Og sover du bedre hvis du teiper igjen munnen? 

– Jeg blir på en måte folkets alibi, som lurer på både stort og smått. Og så sitter Kaveh på en del av svarene. Dette er et prosjekt jeg gleder meg skikkelig til. Kaveh er en utrolig bra fyr, både kunnskapsrik, morsom og snill, sier Rimmen.

Vil utfordre etablerte sannheter 

– Vi lever i et samfunn der det er altfor mye helseinformasjon som både er feil og skadelig. Med denne podkasten har jeg lyst til å lage en kilde til kunnskap som er til å stole på - og som kan forklare viktige og kompliserte ting på en god måte som er relevant for folk flest, sier Rashidi. 

Podkasten Helseopplysningen vil derfor ta en litt ny posisjon innenfor helsepodkaster, noe Podme også har stor tro på. 

– Vi er selvfølgelig glade og stolte over å ha fått Anne og Kaveh på laget! Vi tror at denne podkasten kommer til å fylle et behov hos mange. Både de som søker svar på hvordan ting med kropp og helse henger sammen, men også for alle oss som lurer på hvilke helseråd vi egentlig behøver å bry oss om, sier Mathias Thaulow Lisberg, ansvarlig for Podme Originals i Podme Norge.

Powered by Labrador CMS