Anniken Berg Akselsen, markedssjef i Swims.

Swims ansetter ny digital markedssjef

– Gleder meg veldig til å se hvor vi er om 12 måneder.

Publisert

Det norske klesmerket Swims henter inn Anniken Berg Akselsen fra Gant. Hun er ansatt som ny markedssjef, mens Marius Sverdrup Mår fra DB blir deres nye driftssjef.

Marius Sverdrup Mår.

Det opplyser de i en pressemelding.

Akselsen har lang erfaring fra retail og e commerce, og har hatt rollen som Head of Customer Service, Marketer og Content Coordinator for Gant.no siden 2016. 

De siste årene har hun vært ansvarlig for alt av innhold på nettsiden, produktinformasjon og SEO optimalisering. Nå blir hun ny Digital Marketing Manager i Swims. 

– Jeg gleder meg utrolig mye til å starte i Swims, et merke jeg har fulgt lenge og er stolt av å få bli en del av, sier Akselsen.

– Jeg ser frem til å få brukt kompetansen jeg har opparbeidet meg i Gant, og få ansvaret for markedsføringen for et kvalitetsmerke med høye forventninger fra kundene. Fokuset mitt vil være å skape en markedsføringsstrategi som vil styrke den digitale opplevelsen, både i Norge og internasjonalt.

Marius Sverdrup Mår har bakgrunn i forretningsutvikling og supply chain, og har de siste årene jobbet som Supply Chain Manager i DB med ansvaret for verdikjeden globalt. Nå trer han inn i rollen som Director of Operations i Swims.

– Det har vært utrolig lærerikt å jobbe i en bedrift hvor supply chain er svakeste ledd. Og ikke minst de andre eksterne utfordringene vi alle har opplevd de siste årene, sier Mår.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS