f.v.Mattias Olofsson, CEO ARC, Camilla Martinussen daglig leder Goods, Sanda Zahirovic daglig leder Heydays, Mathias Hovet grunder Heydays og Goods

ARC utvider til Norge – kjøper opp Heydays og Goods

Blir over 100 ansatte i Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Både Heydays og Goods er unge, ambisiøse og ekstremt talentfulle designstudioer som flytter grensene for menneskesentrert og bærekraftig design. Dette oppkjøpet følger en utprøvd formel hos ARC – samarbeid med de mest progressive og kreative talentene for å tilby banebrytende tjenester til våre kunder, sier ARCs administrerende direktør Mattias Olofsson i en pressemelding.

Som en del av sin digitale vekst og bærekraftsagenda utvider ARC Arise Consulting sin tilstedeværelse i Norge gjennom oppkjøpet av designstudioene Heydays og Goods.

Heydays ble grunnlagt i 2008 ledes i dag av daglig leder Sanda Zahirovic. Sammen med Ida Thulin Bentsen og Sandro Kvernmo startet det kreative miljøet Goods i 2019, som nå ledes av daglig leder Camilla Martinussen. Alle disse har nå gått inn som partnere i ARC og øker ARC Norges ansatte til over 100 ansatte.

ARC opererer i skjæringspunktet mellom salg og markedsføring, merkevarebygging og kommunikasjon, innovasjon og teknologi, og strategi og endringsledelse.

– Gjennom å jobbe som søsterselskaper har vi sett effekten av samarbeid på tvers av fagdisipliner. Ved å bli med i ARC utvider vi på den måten familien til å inkludere enda flere likesinnede selskaper. Det føles som det helt naturlige neste steg for oss, sier Mathias Hovet, Medgrunnlegger Heydays og Goods i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS