f.v.Mattias Olofsson, CEO ARC, Camilla Martinussen daglig leder Goods, Sanda Zahirovic daglig leder Heydays, Mathias Hovet grunder Heydays og Goods
f.v.Mattias Olofsson, CEO ARC, Camilla Martinussen daglig leder Goods, Sanda Zahirovic daglig leder Heydays, Mathias Hovet grunder Heydays og Goods

ARC utvider til Norge – kjøper opp Heydays og Goods

Blir over 100 ansatte i Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Både Heydays og Goods er unge, ambisiøse og ekstremt talentfulle designstudioer som flytter grensene for menneskesentrert og bærekraftig design. Dette oppkjøpet følger en utprøvd formel hos ARC – samarbeid med de mest progressive og kreative talentene for å tilby banebrytende tjenester til våre kunder, sier ARCs administrerende direktør Mattias Olofsson i en pressemelding.

Som en del av sin digitale vekst og bærekraftsagenda utvider ARC Arise Consulting sin tilstedeværelse i Norge gjennom oppkjøpet av designstudioene Heydays og Goods.

Heydays ble grunnlagt i 2008 ledes i dag av daglig leder Sanda Zahirovic. Sammen med Ida Thulin Bentsen og Sandro Kvernmo startet det kreative miljøet Goods i 2019, som nå ledes av daglig leder Camilla Martinussen. Alle disse har nå gått inn som partnere i ARC og øker ARC Norges ansatte til over 100 ansatte.

ARC opererer i skjæringspunktet mellom salg og markedsføring, merkevarebygging og kommunikasjon, innovasjon og teknologi, og strategi og endringsledelse.

– Gjennom å jobbe som søsterselskaper har vi sett effekten av samarbeid på tvers av fagdisipliner. Ved å bli med i ARC utvider vi på den måten familien til å inkludere enda flere likesinnede selskaper. Det føles som det helt naturlige neste steg for oss, sier Mathias Hovet, Medgrunnlegger Heydays og Goods i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS