Christian Hellumsand og Chrisander Bergan
Christian Hellumsand og Chrisander Bergan

Arctic Aerials flyr inn på det norske markedet

FPV-drone selskapet Arctic Aerials er nyeste tilskudd i kommunikasjonshuset Comify.

Publisert

Gründer-duoen Christian Hellumsand og Chrisander Bergan har en visjon: Teknologien de bringer til torgs skal revolusjonere film- og reklamebransjen i Norge. Teknologien Arctic Aerials leverer er First Person View (FPV) drone. Utenfor Norge er FPV blitt et naturlig tilskudd i de fleste reklame, serie- og filmproduksjoner En sentral bidragsyter til denne teknologiske utviklingen er Chrisander Bergan. Han er full-sertifisert EU-pilot, og har tross ung alder, lang internasjonal erfaring.

- Vi har en utrolig spennende tid i vente. Potensialet og mulighetene som ligger i bruk av FPV er enorme, og det er ingen overraskelse at Hollywood nå også har begynt å bruke FPV i flere av sine produksjoner. Bare det å se The Kardashians vise hele sin 3-minutter lange intro til FPV, og Michael Bay sette all lit til en 19-år gammel drone-pilot, sier alt om hvor unik denne teknologien er , sier drone-pilot, og partner i Arctic Aerials, Chrisander Bergan i en pressemelding.

Teknologien er så vidt begynt å bli tatt i bruk i Norge og. Blant annet har Birk Sport prøvd det ut.

TV-reklamen for Birk Sport var en produksjon i regi av Rabagast Film, hvor Arctic Aerials leverte FPV til deres produksjon.For ordens skyld, så er selve produksjonen gjort av Lars Hauge Hoel i Rabagast Film, og det er de som er tilknyttet kunden.

Styreformann og partner i Comify, Mads Høyby, gleder seg over å komplettere kommunikasjonshuset med Arctic Aerials.

– Arctic Aerials vil bidra til å gjøre kommunikasjonshuset Comify enda mer dynamisk, sier han i pressemeldingen.

Christian Hellumsand, partner og daglig leder i Arctic Aerials, er allerede i gang med møtevirksomhet i ulike produksjonsmiljøer. For på tross av at det finnes flust av internasjonale referanser der ute, er fortsatt FPV relativt ukjent i Norge.

Selskapet blir en del av Comify-gruppen bestående av Rabagast Film, Captio og Molte.

Powered by Labrador CMS