Fra 1.juli tar Sissel Rinde over jobben som informasjonsdirektør i Equinor. Foto: Anette Karlsen / NTB

Sissel Rinde blir ny informasjonsdirektør i Equinor

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye og spennende oppgaver, sier ny informasjonsdirektør i Equinor.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Etter fem år som informasjonsdirektør i Equinor, skal Bård Glad Pedersen prøve seg i en ny jobb i selve forretningsvirksomheten, skriver Dagens Næringsliv.

– Dette er mitt initiativ. Med utgangspunkt i at jeg har hatt denne jobben i fem år, har jeg gitt det signalet om at jeg ønsker å gjøre noe nytt. Og så er vi i en endringsprosess i selskapet, så da var det et naturlig tidspunkt for meg, sier Pedersen.

Bård Glad Pedersen, Informasjonsdirektør, og Eldar Sætre, tidligere konsernsjef i Equinor under en pressekonferanse i forbindelse med presentasjon av kvartalsresultat for andre kvartal 2020. Foto: Fredrik Hagen / NTB

DN skriver videre at det er Sissel Rinde som skal ta over jobben som informasjonsdirektør i selskapet.

Hun kommer fra rollen som kommunikasjonsdirektør for forretningsområdet teknologi, prosjekter og boring. En stilling hun har hatt i omtrent seks år.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye og spennende oppgaver, og er veldig glad for tilliten konsernledelsen har gitt meg med denne utnevnelsen. Denne stillingen må jo være en av de mest spennende kommunikasjonsjobbene i Norge, med all oppmerksomheten selskapet får, både på godt og vondt, og interessen vi har fra det norske folk. Det gjør jobben både viktig og ikke minst utfordrende, sier Rinde i DN-saken.

Rinde tar over stafettpinnen som informasjonsdirektør den 1. juli.

Powered by Labrador CMS