Karoline Evju og Martin Berulfsen er teamet bak jobben fra Metro Branding
Karoline Evju og Martin Berulfsen er teamet bak jobben fra Metro Branding

Karoline og Martin vant radiopris: – Digg! Der landa vi 2020 greit!

– Juryen fikk litt KLM-vibber (på den gode måten) da vi hørte på disse, og var enige om at det både var gøy og godt gjennomført

Publisert Sist oppdatert

Radiokampanjen der bilforhandler Bertel O. Steen rekrutterer arbeidsledige flymekanikere har vunnet desember-sølvmikken, det kommer fram i en pressemelding fredag.

Kampanjen er laget av Metro branding.

Fra flymekaniker til bilmekaniker

Sølvmikken premierer den beste radioreklamen, og er en utmerkelse som deles ut av P4, Bauer Media og Kreativt Forum hver måned.

Vinnerjobben er en rekrutteringskampanje der Bertel O. Steen frister arbeidsløse og permitterte flymekanikere med ny jobb som bilmekaniker, et tiltak gjort i samarbeid med NAV, og tar form av en flykaptein som snakker til passasjerene fra cockpit-en.

Juryens begrunnelse lyder som følger: «Juryen fikk litt KLM-vibber (på den gode måten) da vi hørte på disse, og var enige om at det både var gøy og godt gjennomført. Vi applauderer initiativet til Bertel O. Steen og gir 2020s siste Sølvmikk til disse spottene, med et håp om at 2021 blir et bedre år for landets flymekanikere.»

Det er Karoline Evju og Martin Berulfsen som er teamet bak jobben fra Metro Branding, og som dermed også har vunnet en plass med på «Kreatører på tur» til Lofoten.

Kudos til kunde som tør å fly høyt

– Digg! Der landa vi 2020 greit! Kudos til kunde som tør å fly høyt, he he, sier de glade vinnerne i pressemeldingen.

Det er Krypton Sound Planet som har produsert spottene.

2. plassen i desember går til SMFB med en jobb for Riis Bilglass, og 3. plassen går til Både Og med radiospotten «Mads Ousdal» for Redd Barna og deres eventyrpodkast «Eventyr for barn på flukt», lest opp av nevnte Ousdal.

Det er og etablert en ny jury for sølvmikken 2021. Marius Hanstad fra POL stepper inn som årets juryleder, og for øvrig består juryen av Kari Sørbye (Dinamo), Theis Roksvåg Pedersen (Per Høj), Carina Laurhammer (Los&Co). Pia Ølstad (SMFB), Sebastian Prestø (Morgenstern), Kasper Amundsen Tuvnes (Anorak), Glenn Haugen (Tante Randi) og Mari Husby (McDonald’s).

Powered by Labrador CMS