Gunilla Bergh og Elin Palmelius, konsulenter for byråvalg hos Engage Marketing
Gunilla Bergh og Elin Palmelius, konsulenter for byråvalg hos Engage Marketing

Engage Marketing henter Meta-ekspert

Møter nå norske byråer.

Publisert

– Under min tid på Meta ble jeg slått av den kompleksiteten som markedsdirektører opplever hver dag, sier Elin Palmelius i en pressemelding fra det svenske byrået Engage Marketing. 

De har hentet Palmelius frå Meta, hvor hun de siste fem årene har vært ansvarlig for de kreative byråpartnerskapene i Norden. 

Der jobbet hun nært med store annonsører og kreative byråer i Norden for å styrke byråsamarbeid og gi verktøy for å skape mer effektiv kommunikasjon.

Palmelius vil fokusere på å møte byråer i Norge, Danmark og Finland for å styrke relasjonen og kunne bistå annonsører med de beste byråene på markedet. 

– Byråbransjen forandres radikalt akkurat nå med nye tilbud, nye roller og helt nye krav fra annonsørene. Elin har en unik kunnskap om det nordiske byrålandskapet. Hun har daglig jobbet strategisk og operativt med å utdanne både markedsavdelinger og byråer i hvordan man skal finne fram i det nye medielandskapet. Hun er supersmart, morsom og kan ting som jeg ikke kan, sier Gunilla Bergh, grunnlegger av Engage Marketing, i pressemeldingen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS