Christian Printzell Halvorsen går av som Finn.no-sjef
Christian Printzell Halvorsen går av som Finn.no-sjef

Christian Printzell Halvorsen går av som Finn.no-sjef

Store endringen på gang i Schibsted.

Publisert Sist oppdatert

Det kommer frem i en melding til børsen, tirsdag.

Christian Printzell Halvorsen har hatt stillingen siden oktober 2019 og går nå over i rollen som EVP Nordic Marketplaces .

Den utvidede EVP-rollen inkluderer et hovedansvar for å gjennomføre transformasjonen til neste generasjons markedsplasser, styrke det strategiske samarbeidet på tvers av de ulike markedsplassene, samt å påta seg nye ansvarsoppgaver knyttet til distribusjon og e-handel, kommer det fram i meldingen.

Endringene trer i kraft fra 1. juli.

Halvorsen kom fra stillingen som leder for det globale, børsnoterte selskapet Cxense, som bistår mediebedrifter med å ta i bruk personaliseringsdata for å øke annonse- og abonnementsinntekter. Han har tidligere hatt senior-roller i Finn.no og Schibsted.

Prosessen med å rekruttere en ny administrerende direktør til FINN vil bli igangsatt umiddelbart.

Det hele er ledd i en større endring hos Schibsted der det og blir opprettet en ny divisjon som heter Financial Services and Venture, som blir ledet av Dan Ouchterlony.

Schibsted har fram til nå bestått av tre forretningsområder, Markedsplass, Aviser og Next. Nå forsvinner Next og blir erstattet av Financial Services and Venture.

De skal og utvide konsernledelsen fra syv til åtte personer, ved at de skal få på plass en investeringsdirektør som får ansvar for å se på hva som skal være den strategiske investeringsagendaen til Schibsted fremover. Jobben med å rekruttere til den stillingen er nå i gang.

Powered by Labrador CMS