Morten Syversen, Chief Brand & Digital Officer, ansetter Christine Torp som ny Head of Performance Marketing i Elkjøp Nordic.
Morten Syversen, Chief Brand & Digital Officer, ansetter Christine Torp som ny Head of Performance Marketing i Elkjøp Nordic.

Elkjøp Nordic ansetter Head of Performance Marketing

– Jeg ser frem til å bidra med min erfaring og benytte media for å drive videre vekst.

Publisert

Som et ledd i videreutviklingen av konsernets nordiske Brand & Digital avdeling har elektronikkgiganten sikret seg Christine Torp som leder for Performance Marketing.

Det opplyses det om i en pressemelding.

Tidligere i år rustet det nordiske konsernkontoret til Elkjøp opp sin satsing innen Marketing og Brand.

Torp er siste tilskudd i denne prosessen. Hun kommer fra stillingen som Director of Performance Marketing hos mediebyrået Starcom / Publicis. Torp skal lede et nordisk team, som skal samle og utnytte innsikt på tvers av konsernets fire markeder i Norden.

Elkjøps nye Head of Performance Marketing bringer med seg femten års erfaring innen markedsføring og salg, blant annet fra Microsoft. Når hun nå entrer varehandelsbransjen får hun det overordnede ansvaret for konsernets strategi og gjennomføring av performance marketing, sammen med sitt team av nordiske eksperter.

- «Alle» kjenner Elkjøp. Bredt vareutvalg, god service kombinert med uslåelige priser og en solid digital plattform har vært en god formel i mange år. Videre digital vekst skal skje som en symbiose med den fysiske tilstedeværelsen, og det er ingen tvil om at Elkjøp er skarpskodde i sitt møte med konkurrentene. Jeg ser frem til å bidra med min erfaring og benytte media for å drive videre vekst, sier Torp i meldingen.

Morten Syversen, Chief Brand & Digital Officer i Elkjøp Nordic, er glad for å få Torp med på laget.

- Gjennom våre massive medieinvesteringer er Elkjøp en av Nordens desidert største annonsører. Med sin imponerende innsikt og kunnskap innen digital marketing og media, går Christine inn i en viktig nyopprettet stilling hvor hun skal sørge for at vi samler all vår innsikt i en ny «Center of Excellence» organisasjon. Vi gleder oss veldig til å få Christine på plass, og med hennes bakgrunn og kunnskap blir hun et viktig tilskudd til Elkjøp, sier Syversen.

- Jeg møtte en svært fremoverlent og sulten gjeng i Elkjøp, og fikk et meget godt inntrykk av selskapet. Nå gleder jeg meg veldig til å bli en del av teamet, legger Torp til.

Det opplyses om at Torp starter i Elkjøp Nordic 1. juni i år.

Powered by Labrador CMS