– I Norge utgjør jeg en av seks byråer med denne verifiseringen.
– I Norge utgjør jeg en av seks byråer med denne verifiseringen.

Johnsrud Media Webflow-verifisert

Er en av seks norske Webflow Eksperter.

Publisert

Kristoffer Johnsrud (19) er gründer og daglig leder i Johnsrud Media AS, et markedsføringsselskap han startet for to år siden. Nå har Johnsrud Media blitt Webflow Professional Partner, som en av seks norske verifiserte eksperter.

– Webflow er en utviklingsplattform som muliggjør det å utvikle nettsider av høy kvalitet i et visuelt brukergrensesnitt, og er et svært godt verktøy til utforming av nettsider og profesjonelle landingssider. Med Webflow har man en langt større frihet både teknisk og kreativt sammenlignet med konkurrenter slik som Wix og Squarespace. Dette er noe som igjen gir fordeler for mine kunder, sier Johnsrud i en pressemelding.

Unikt

– Et partnerskap med Webflow er derfor ikke noe som deles ut, men noe som kun blir gitt til dem som viser høyt nivå av kompetanse og ferdigheter med plattformen. Som en Webflow Partner innebærer dette at jeg har en dyp kjennskap til plattformen og dens muligheter.

Og legger til:

– I Norge utgjør jeg en av seks byråer med denne verifiseringen. Dette er unikt! I tillegg til å være en verifisert Webflow Professional Partner er jeg en Shopify Partner.

Johnsrud Media AS spesialiserer seg på å gi bedrifter en tilstedeværelse på nett som skaper vekst.

– Vi designer skreddersydde nettsider og øker fortjenesten med optimalisert markedsføring på tvers av plattformer.

Selskapet hjelper flere kunder med nettsider/nettbutikker og markedsføring, blant annet byråer som Egmont People og Coupler.

Powered by Labrador CMS