Daniel Frykholm
Daniel Frykholm går fra å jobbe i kommunikasjonsbyrå til å bli sjef for gruppekommunikasjon i Schibsted.

Daniel Frykholm blir kommunikasjons­sjef i Schibsted

Skal lede all gruppekommunikasjon i Schibsted ASA. 

Publisert Sist oppdatert

– Schibsted huser noen av de største mediekanalene og mest interessante digitale markedsplassene og merker i Norden. Som sådan er det plassert rett ved krysset av flere viktige samfunnstemaer, noe som gjør det til et selskap med en virkelig spennende reise foran seg. For meg personlig vil det være en ære å være en del av Schibsteds kommunikasjonsinnsats på den reisen, og jeg ser veldig frem til å bli kjent med alle mine nye kolleger, sier Daniel Frykholm i en pressemelding. 

Frykholm blir leder for gruppekommunikasjon i Schibsted ASA og han vil lede det sentrale gruppekommunikasjonsteamet som fokuserer på å fremme Schibsteds corporate agenda overfor både eksterne og interne interessenter.

Frykholm begynte sin yrkeskarriere som journalist hos Reuters, der han jobbet som næringslivsjournalist i Stockholm og som korrespondent i Helsinki.

Gjennom årene har han hatt nøkkelroller som Head of Media Relations i industrikonsernet Atlas Copco, og Head of Group News & Media i den ledende apparatgruppen Electrolux. 

Nylig har han vært Senior Director i det svenske kommunikasjonsbyrået Hallvarsson & Halvarsson, der han har gitt strategisk rådgivning om bedriftskommunikasjon til en variert portefølje av kunder.

– Vi er veldig glade for å ha Daniel med oss i Schibsted. Som en begavet forteller med bred nordisk bransjeerfaring og en strategisk tankegang, tror vi han vil passe veldig bra med Schibsteds entreprenørielle og åpne kultur, sier Knut Ivar Solnes, leder for gruppestrategi og selskapsanliggender i Schibsted i pressemeldingen.

Frykholm vil jobbe fra Stockholm og begynner i jobben 9. oktober. 

Powered by Labrador CMS