Lisa Skaar Næss og Martin Meisterlin

Deadline utvider til Harstad: – Vi må være der de flinke folkene er

– Etableringa handler først og fremst om at det er flinke folk i Harstad nå som vil jobbe hos oss.

Publisert

Deadline har i dag kontorer på Sortland og i Bodø, samt ansatte i Hamarøy og Hamburg. Nå åpner de altså også dørene i Harstad, og Lisa Skaar Næss blir Deadline sin andre ansatte i byen.

– Vi opplever at det mange som vil mye i Nord-Norge om dagen, og de fleste problemstillinger kan på en eller annen måte løses med kreativitet. Da blir behovet for våre tjenester større, og vårt behov for flinke folk det samme, sier byråsjef Martin Meisterlin i Deadline i en pressemelding.

Flinke folk i Harstad

– Etableringa handler derfor først og fremst om at det er flinke folk i Harstad nå som vil jobbe hos oss, og da må de ha et kontor, sier Meisterlin.

Karina Hvidsten

Håpet deres er snart å ha noen på plass på film og foto der.

Lisa Skaar Næss er utdannet har en bachelor i reklame, og kommer fra stillingen som Social Media Manager i den internasjonale merkevaren BARA Sportswear.

– Næss tilfører oss en SEO-kompetanse vi har savnet. Vi har flere kunder som vi hjelper med å løfte den digitale tilstedeværelsen til, i tillegg til det vi i dag leverer på design og film, forteller Meisterlin.

Næss skal dele det nye kontoret med Karina Hvidsten, som har jobbet som digitaldesigner i Deadline fra hjemmekontor de siste årene.

Stas med kollega

– Det blir veldig stas å få både kontor og en kollega her i Harstad, sier Hvidsten, som ser frem til å flytte ut av hjemmekontoret og til å få fast tilstedeværelse i Harstad.

– Vi har allerede flere prosjekter med tilhørighet til byen, og jeg tror at dette vil bidra til å øke verdien av tjenestene våre til eksisterende, og eventuelt nye kunder, fortsetter hun.

Powered by Labrador CMS