Caroline Hording
Caroline Hording

Sommerpraten

– Det gleder meg at vi ser flere og flere saker om prisutdelinger, nye kunder og nyansettelser, fremfor konkurser, hjemmekontor og permitteringer

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi høre litt om hvilke tabber vedkommende selv har gjort på jobb og hvilke råd de vil gi andre som ønsker lykkes i bransjen.

I dag er det Caroline Hording, rådgiver i PR-operatørene, som svarer.

– Hva gjør du i sommer?

Det blir norgesferie i det fine landet vårt hvor turen går til Stryn, Fosnavåg, Ålesund, Lillehammer og Hvaler. Da blir det fjellturer, bading, slappe av i solen, nyte god mat og tilbringe tid med mine nærmeste. Det ser jeg veldig fram til!

– Hvilken låt gir deg mest sommerfølelse?

Denne er vanskelig, men Postgirobygget sin «En Solskinnsdag» er jo en klassiker!

– Hvordan oppsummerer du 2021 i kommunikasjonsbransjen så langt?

I likhet med 2020 var begynnelsen av halvåret uforutsigbart og turbulent, nå opplever jeg det som litt mer optimistisk og lystbetont. Det gleder meg at vi ser flere og flere saker om prisutdelinger, nye kunder og nyansettelser, fremfor konkurser, hjemmekontor og permitteringer.

– Hvilken bransjeperson har imponert deg i år?

I stedet for å trekke frem én person, ønsker jeg å si at jeg er imponert over alle i bransjen som har vært omstillingsvillige og gjort det beste ut av en lang periode med hjemmekontor – til tross for at det kanskje har vært tøft for mange på flere måter, spesielt psykisk.

– Hva er årets flause til nå?

Erna Solberg sin sushifest på Geilo var ikke helt heldig under den nasjonale koronadugnaden.

– Hva er den største tabben du har gjort på jobb?

Her skulle jeg gjerne delt en flau historie som er morsom å se tilbake på, men jeg må dessverre svare så kjedelig som at jeg ikke har opplevd noen stor flause enda. Den siste tiden har det gått mest i småtabber slik som å våkne ganske rett før et Teams-møte eller oppdage at jeg har vært på mute etter å ha snakket en liten stund, men hvem har vel ikke gjort disse tabbene?

– Hva er ditt beste råd til en som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Våg å gjøre feil, og heller se på alt som god læring. Vi er jo tross alt aldri ferdig utlært! Man kommer også langt ved å gjøre en god innsats, være nysgjerrig og tørre å stille spørsmål for å kunne ta til seg ny kunnskap. Og ikke minst – husk å ha det litt gøy på jobb også! Å være trivelig med kollegaene sine og bidra til å skape et godt arbeidsmiljø er alltid et stort pluss.

Powered by Labrador CMS