Naja Boone klar som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Morrow.

Naja Boone blir markeds- og kommunikasjonsdirektør i batteriselskapet Morrow

Morrow Batteries styrker laget med Naja Boone som ny Marketing & Communications Director. Hun bor for tiden i London og tiltrer stillingen 1. august.

Publisert

– Vi er riktig fornøyde med å hente inn Boone til Morrow. Vi skal bygge en internasjonal merkevare innen det grønne energiskiftet over de neste årene. Naja har lang markedserfaring fra flere industrielle selskaper med base i Norge, så hun blir helt sentral i å posisjonere oss for videre vekst», sier Pål Brun, EVP Corporate Affairs i en pressemelding mandag.

Boone startet karrieren som konsulent i New York før hun ble kommunikasjonsrådgiver for Equinor i Oslo. Hun har flere års fartstid i Wilhelmsen-systemet, sist som Global Head of Marketing & Communications i Wallenius Wilhelmsen.

Gjennom hennes lederroller har hun vært ansvarlig for blant annet strategic brand management, corporate communications, digital B2B marketing, employee engagement og krisekommunikasjon. I tillegg har hun jobbet for byråer som Hill+Knowlton Strategies og Scandinavian Design Group i Oslo og Sigel+Gale i New York.

– Etter noen år i utlandet, ser jeg frem til å vende nesen hjemover. Å få være med å bygge opp Morrow er virkelig en drømmejobb. Energipolitikk har gått fra å være en relativt smal sak, til å bety mye for mange – i Norge og i resten av verden, sier Boone.

Powered by Labrador CMS