Kristoffer Fürstenberg forlater Visit Bergen og blir ny PR- og kommunikasjonssjef i Fjord Norge.
Kristoffer Fürstenberg forlater Visit Bergen og blir ny PR- og kommunikasjonssjef i Fjord Norge.

Ny PR- og kommunikasjonssjef er på plass i Fjord Norge

– Vi har en stor oppgave foran oss med å bidra til å løfte reiselivet i riktig retning etter pandemien, og gjøre grep som skaper resultater, sier han.

Publisert

Kristoffer Fürstenberg er ansatt som ny PR- og kommunikasjonssjef i Fjord Norge.

Det opplyser selskapet om på sine nettsider.

Fürstenberg kommer fra Visit Bergen, og har i tillegg erfaring som journalist, videojournalist, nyhetsanker og storyteller, opplyses det om.

– Jeg ser frem til å bli en del av Fjord Norge. Vi har en stor oppgave foran oss med å bidra til å løfte reiselivet i riktig retning etter pandemien, og gjøre grep som skaper resultater. Vi må også jobbe videre med å gjøre Fjord Norge mer attraktiv ved å jobbe mot bærekraftsmålene våre. Det er oppgaver jeg gleder meg til å ta fatt på sammen med gode kolleger, destinasjoner og næringen i regionen vår, sier han til selskapets nettsider.

Stein Ove Rolland, administrerende direktør i Fjord Norge, gleder seg til å få den nye sjefen med på laget.

- Han vil tilføre ikke bare Fjord Norge, men destinasjonene og næringen spisskompetanse i det å få våre historier ut i ulike medier og kanaler, som skal skape reiselyst og flere besøkende - hele året. Vi trenger å jobbe innovativt med pressearbeid for å nå ut til målgruppene våre på nye, visuelle og effektive måter, sier Rolland.

Powered by Labrador CMS