Pål Tømmerhol (til høyre) og Thomas Gjelsås i Goodwill.

Thomas Gjelsås blir assosiert partner i Goodwill

Den tidligere Norsk Galopp-direktøren går til PR-bransjen.

Publisert

– Thomas har vært «venn av huset» i lenger tid, og det er veldig hyggelig at han nå tar skrittet over dørstokken vår. Hans redaksjonelle bakgrunn og tunge ledererfaring er en god match med Goodwills DNA, sier Pål Tømmerhol, Managing Partner i Goodwill i en pressemelding.

Gjelsås har de siste åtte årene vært administrerende direktør for Norsk Galopp. Før det ledet han større prosjekter innen TV og mediefaget. 

Gjelsås har bred erfaring som programleder, kommentator og journalist for flere av landets TV-kanaler, og har blant annet dekket tre OL for NRK. Han har også bakgrunn fra reklame, event og annet kommunikasjonsarbeid. 

I disse dager er han aktuell som prosjektleder for Siestafilm på kjendis TV-serien Velodromen Kjendis på TV 2 med Dag Otto Lauritzen og Marius Skjelbæk.

– Pål og gjengen i Goodwill er dyktige kommunikasjonsfolk med høy gjennomføringskraft. Nå skal vi sammen bli enda bedre for eksisterende oppdragsgivere, og samtidig tiltrekke oss nye kunder, sier Gjelsås.

I tillegg til samarbeidet med Goodwill vil han også fortsette å ta oppdrag gjennom sitt eget selskap, Gjelsås Media og Kommunikasjon, som ble etablert i fjor. 

Rekrutteringen av Gjelsås som rådgiver og assosiert partner er første steg i en planlagt vekststrategi for Goodwill, opplyser de selv.

Selskapet hentet nylig inn Bård Aune, eier og CEO i Kaffebryggeriet, som ny styreleder.

– Vi skal fortsatt være et boutique-byrå med kvalitet, stor operativ kraft og personlig oppfølging som adelsmerke. Samtidig ser vi at tiden er moden for å dra vekstambisjonene opp av skuffen og ta noen steg videre, sier Pål Tømmerhol.

Thomas Gjelsås blir Goodwills tredje assosierte partner. Fra før er det etablert samarbeid med tidligere statssekretær Roger Solheim og hans SOLKOM på politisk kommunikasjon, og journalist og rådgiver Birte Runde i forbindelse med selskapets oppdragsgivere på Sørlandet. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS