Joachim Husby er kreativ leder og spesialist på sosiale medier i Nel Hydrogen.

Joachim Husby er ny kreativ leder i Nel Hydrogen

Joachim Husby er ny kreativ leder og spesialist på sosiale medier i hydrogenselskapet Nel.

Publisert Sist oppdatert

Joachim Husby blir ny kreativ leder og spesialist på sosiale medier i Nel Hydrogen. 

– Joachim har en veldig spennende profil, med erfaring fra merkevarebygging, politikk og kreativ kommunikasjon i sosiale medier. Det gir en ekstra tyngde til kommunikasjonsteamet vårt, og vi er veldig glade for å ha han på laget, sier kommunikasjonssjef Lars Nermoen, i en pressemelding.

Husby kommer fra Hagal, et selskap som utvikler batteriteknologi, der han hadde ansvaret for å profilere selskapet i ulike kanaler. 

I 2021 jobbet Husby som rådgiver for tidligere statsminister Erna Solberg under valgkampen, som første kreative rådgiver ansatt på Stortinget. Før det jobbet han med Petter Stordalen for å styrke Stordalens merkevare i sosiale medier. Karrieren startet i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese.

– Jeg er en teknologinerd, og trives veldig godt med å jobbe kreativt med grønn teknologi. Der andre selskaper må jobbe med omstillingsprosess, er Nel grønt fra bunnen av. Vi har produkter og et selskap med lang og sterk historie, og jeg gleder meg til å jobbe kreativt og strategisk med det, sier Husby.

Nel hydrogen er et internasjonalt teknologiselskap med norske røtter, som utvikler teknologi til fyllestasjoner og for produksjon av fornybart hydrogen. 

Selskapet har om lag 650 ansatte i Norge, Danmark og USA. 

Powered by Labrador CMS