Iris Elin Ullvang slutter i jobben i Tysvær kommune.

Iris Elin Ullvang blir markedsfører i Wee.no

– Ser frem til å lære flere triks.

Publisert

Iris Elin Ullvang har jobbet som kommunikasjonskonsulent i Tysvær kommune siden mai i fjor.

Nå er haugalendingen klar for ny jobb som markedsfører i Wee.no. Tidligere har hun også vært journalist i NRK og Øyposten.

Hun har studert bachelor i journalistikk med fordypning i radio og TV på NLA Mediehøgskolen i Kristiansand.

– Jeg trivdes veldig godt i kommunikasjonsavdelingen i Tysvær kommune, som var et steg i ny retning bort fra journalistikken. Men jeg fikk tips om denne stillingen fra flere jeg kjenner som tenkte det hadde passet for meg, og siden dette var et lengre vikariat tenkte jeg at jeg her kan lære mye nytt før jeg skal videre i jobbmarkedet, sier Ullvang til KOM24.

Hun legger til at Wee er en godt kjent bastion med godt omdømme regionalt, og har skutt fart på markedet de siste årene. 

– De viser vilje til å tenke nytt og har stort sett bare grønne tall, så det er gøy å få være med på en liten del av den suksesshistorien.

Ullvang får ansvar for innhold på nettsiden, og ordner også produkttekster, legger inn tilbud, og lignende. 

– Jeg koordinerer også noe arbeid for teamet mitt, når det gjelder film og bilder. Jeg har også ansvar for SOME-innholdet vårt på Instagram og Linkedin, og følger også opp tilbakemeldinger på Trustpilot. Med mer.

Hun ser mest frem til å lære enda flere triks i kommunikasjon- og markedsføringssporet, og til å bli bedre kjent med de nye kollegene sine, som hun allerede har fått godt inntrykk av. 

– Det som kanskje kan bli utfordrende er å ha god nok forståelse for de diverse maskinene og verktøyene vi selger. Heldigvis er jeg god på research. Når det er sagt, har jeg vokst opp på gård, og har derfor litt bakgrunnsforståelse for noe av det. I tillegg så har jeg jo veldig kompetente kollegaer som kan faget sitt, så det skal nok gå fint.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS