Kristian Willanger, kommunikasjonssjef i Elkjøp

Kristian Willanger blir ny kom-sjef i Elkjøp

Elektronikkgiganten samler kommunikasjonsarbeidet for konsern og kjede i en ny enhet som skal jobbe på tvers av selskapets to kontorer i Nydalen i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Den enheten vil ledes av Kristian Willanger og organiseres i Elkjøp Norge. 

– Kommunikasjon er en viktig funksjon for Elkjøp, hvor ressursene alltid har jobbet tett sammen på tvers. Ved å samle arbeidet i ett fagområde styrker vi kapasiteten og utnytter kompetansen enda bedre. Dette blir en ny start og vi gleder oss til å se hva teamet kan få til fremover, sier Linda Frid Andresen, administrerende direktør i Elkjøp Norge, i en pressemelding.

Med over 400 butikker i Norge, Sverige, Danmark og Finland er Elkjøp markedsleder innen elektronikk i hele Norden. 

Willanger hentes internt fra og har fire år bak seg ved konsernkontoret til Elkjøp Nordic, sist med ansvar for kommunikasjon i avdelingen Brand & Marketing. 

– Kjedene våre, og Elkjøp Norge spesielt, opplever det største medietrykket. Det er derfor naturlig at den nye kommunikasjonsfunksjonen får sitt utspring der, og at vi rigger oss for å møte denne oppmerksomheten enda bedre. Nå skaper vi ett lag, som vil spisse leveransene og øke tilgjengeligheten vår både for pressen og alle i Elkjøp. Jeg er veldig takknemlig for muligheten og gleder meg til fortsettelsen, sier Willanger. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS