Jeppe Grøttland starter hos Ringnes.

Jeppe Grøttland blir ny senior kom-sjef i Ringnes

Jeppe Grøttland går inn i en nyopprettet rolle som senior kommunikasjonssjef i Ringnes med ansvar for ESG fra 1. mars.

Publisert Sist oppdatert

Grøttland vil få en sentral rolle i utviklingen av kommunikasjonsavdelingen i Ringnes, som ledes av kommunikasjonsdirektør Johanna Ellefsen Rostad. 

Han skal bistå Ringnes’ ledergruppe, samt selskapets markeds- og merkevaremiljøer. I tillegg får han fagansvaret for ESG, og skal drive frem Ringnes’ bærekraftløfter i tråd med Carlsberg-gruppens ESG-agenda.

– Jeg er svært fornøyd med at Jeppe kommer til oss. Han har et kommersielt hode og en solid kommunikasjonsfaglig kompetanse. I tillegg tar han med seg en verdifull erfaring med å bygge team og strukturkapital fra tidligere roller. Jeg ser frem til å videreutvikle avdelingen sammen med Jeppe, sier Johanna Ellefsen Rostad i en pressemelding.

Grøttland kommer fra stillingen som Chief Commercial Officer i bærekraftselskapet Varig Technologies. 

Her ledet han selskapets kommersielle virksomhet, som besto av avdelingene merkevare, kommunikasjon og marked, forretningsutvikling, salg og CRM/kundeutvikling.

– Ringnes er et tradisjonsrikt selskap som samtidig ser fremover og fornyer seg. Derfor bryr folk seg om merkevarene og produktene våre. Det er en suksesshistorie jeg er gleder meg til å ta del i, sier Grøttland.

– Det er veldig spennende oppgaver jeg nå tar fatt på. Jeg har fått et svært godt inntrykk av selskapet og menneskene i Ringnes, og ser frem til å lære av flinke kollegaer fra hele verdikjeden i Norge, i tillegg til å bli kjent med fagmiljøene i den større Carlsberg-familien, fortsetter han.

Grøttland arbeidet for PR-byrået Burson-Marsteller i Oslo og London fra 2010 til 2015, og for mediekanalen Radio 1 fra 2005 til 2009.

Han har en mastergrad i kommunikasjon og journalistikk fra RMIT og bachelorgrad i internasjonal markedsføring fra ESADE/BI.

Powered by Labrador CMS