Bilde: Fra venstre Sara Jacobsen og Julie Heggdal.
Fra venstre: Sara Jacobsen og Julie Heggdal.

twoday utvider kompetansen på digital markedsføring

Sara Jacobsen og Julie Heggdal er ansatt i twoday.

Publisert

Sara Jacobsen er ansatt som content manager og Julie Heggdal som digital rådgiver i twoday. Det skriver de i en pressemelding.

Begge kommer fra teleselskapet Nortel, hvor de har jobbet tett sammen på markedsteamet de siste årene. 

– Sara og Julie tilfører vårt team i Ålesund etterspurt kompetanse og kapasitet på digital markedsføring og begge er allerede i gang med kundeprosjekter hos lokale oppdragsgivere, sier Oddbjørn Hatløy, leder for kundeopplevelser i twoday. 

Det nyetablerte konsernet twoday er et av Nordens største konsulenthus for områdene digital transformasjon, kundeopplevelse og data og analyse.

– Etter å ha jobbet en del år i inhouse markedsavdelinger, så gleder jeg meg til å jobbe på andre siden av bordet, på byråsiden. Så langt virker twoday som en spennende arbeidsplass, med kjekke kollegaer, godt fagmiljø og ikke minst så får man mulighet til å jobbe tett på næringslivet i regionen, sier Julie Heggdal. 

– Jeg tar med meg masse god erfaring fra noen år med inhouse markedsføring, og gleder meg til å jobbe sammen med de dyktige folka i twoday! De første dagene har jeg blitt tatt godt imot, og mange har allerede delt mye av sin kompetanse med meg, sier Sara Jacobsen.

Powered by Labrador CMS