Fra venstre Kari Kjær, Anders Tvedten, Caroline Lunde og Cato Gjertsen.
Fra venstre Kari Kjær, Anders Tvedten, Caroline Lunde og Cato Gjertsen.

Kari Kjær går fra WergelandApenes til Vipps MobilePay

Går inn i Vipps MobilePay sitt kommunikasjonsteam.

Publisert

Kari Kjær har begynt i Vipps MobilePay som ny nordisk leder for eksternkommunikasjon. Hun kommer fra rollen som partner i WergelandApenes. 

– Vi er utrolig heldige som har fått Kari med på laget for å hjelpe oss med å få en enda tydeligere utestemme. Kari er en av rådgiverne i bransjen med best rykte innen eksternkommunikasjon, sier Caroline Lunde, nordisk leder for kommunikasjon i Vipps MobilePay, i en pressemelding.

Kommunikasjonsavdelingen i Vipps MobilePay består nå av et team med fire medlemmer i Norge, to rådgivere i København og én rådgiver i Finland. 

Lunde forteller at Vipps MobilePay ønsker å være synlige og tilgjengelige i markedene som selskapet opererer i og ta en enda mer aktiv del i samfunnsdebatten.

– Vi er derfor svært glade for å få en kommunikasjonsekspert som Kari med på det nordiske teamet vårt, sier Lunde. 

Kjær er veldig fornøyd med å bli en del av Vipps-familien: 

– Vipps er en merkevare som alle nordmenn har et forhold til, og det samme gjelder for MobilePay i Danmark og Finland. Fusjonen skaper enorme muligheter for økt forenkling og vekst i Norden og internasjonalt. Derfor er jeg utrolig glad for å få bli med og bidra til å gjøre høye ambisjoner til virkelighet. 

– Jeg har lenge vært nysgjerrig på selskapet og Vipps-kulturen. Noen uker inn i jobben kan jeg slå fast at det er en sulten, dyktig, og veldig, veldig fin gjeng. 

Powered by Labrador CMS