Kurt Inge Dale sammen med Kjersti Hole Haatveit, daglig leder i WERA AS.
Kurt Inge Dale sammen med Kjersti Hole Haatveit, daglig leder i WERA AS.

WERA inngår samarbeid med Kurt Inge Dale i Dale Media AS

WERA AS inngår samarbeid med Kurt Inge Dale i Dale Media AS.

Publisert

WERA ønsker å markere at selskapet styrker sitt fokus på PR og kommunikasjonsrådgiving i Telemark og Vestfold. Det skriver de i en pressemelding.

Nå har de inngått et samarbeid med Kurt Inge Dale, som har kjennskap til regionen og lang journalistisk erfaring og bakgrunn.

– Det skal bli morsomt å brette opp ermene og bidra med å løfte frem god historiefortelling gjennom rådgivning i Telemark og Vestfold fremover. Med mitt nettverk vil det nok også bli noen oppdrag å løse inn mot hovedstadsområdet og mot sør- og vestlandet, sier Kurt Inge Dale.

Dale har lang bakgrunn som journalist og nyhetsleder fra NRK. Han har det siste året jobbet som kommunikasjonsrådgiver knyttet til valgkampen i Vestfold og Telemark. 

Han har også jobbet frilans og i vikariater for TV Norge, TV 2, TV Bergen, TV Agder, NRK Sørlandet og NRK Telemark. Dale er opprinnelig fra Ølen i Vestland fylkeskommune, og har bodd en årrekke i Risør og Sandvika i Bærum. 

– Dale har solid innsikt i det som rører seg, har et unikt kontaktnett og er en dedikert og engasjert person. Hans erfaring og ekspertise innen media- og kommunikasjon vil være en verdifull ressurs for WERA AS og for våre kunder, sier Kjersti Hole Haatveit som er daglig leder i kommunikasjonshuset WERA.

WERA har 13 ansatte, og holder til i Porsgrunn.

Powered by Labrador CMS