Siril Thesen fikk fast jobb i PR-operatørene etter byråets rekrutteringsdag.

Siril Thesen er ny rådgiver i PR-operatørene

I november i fjor avholdt PR-operatørene sin årlige rekrutteringsdag for unge talenter. Den første som er på plass i Lille Grensen 7 etter denne prosessen, er Siril Thesen.

Publisert Sist oppdatert

Thesen hadde sin første dag som rådgiver i byrået 1. februar.

– Siril bringer med seg en solid dose faglig tynge og nysgjerrighet, samt redaksjonell erfaring fra Aftenposten. Det var rett og slett full klaff fra første stund og vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne, sier byråleder i PR-operatørene, Petter Thorendahl i en pressemelding.

Samtidig som hun starter som rådgiver i PR-operatørene er Thesen i innspurten av sin masteroppgave i medievitenskap.

– I hele løpet rundt rekrutteringsprosessen følte jeg meg godt ivaretatt og det ga meg enda mer lyst til å jobbe med folkene der. Nå ser jeg frem til å bli skikkelig kjent med kollegaer og kundene våre, sier Siril Thesen. 

Thesen er allerede i gang med prosjekter for blant andre Rusta, Roborock, happn og Sonos. 

PR-operatørene har arrangert rekrutteringsdag hvert år siden 2008.

–Det er viktig at vi som bransje gir nyutdannete en mulighet til en kommunikasjonskarriere og ikke minst arbeidserfaring. Dette gir også mye tilbake til oss som byrå i form av ny fagkunnskap, entusiasme og engasjement, sier Thorendahl. 

Byrålederen opplyser at det kommer flere hoder inn i selskapet i løpet av 2024. I tillegg til Thesen, har kommunikasjonsbyrået ansatt nok en rådgiver fra rekrutteringsdagen som begynner i august og har også behov for ytterligere seniorkompetanse. 

– Vi ser at det er et behov ytterligere rekrutteringer av erfarne rådgivere gjennom våren og her er vi i noen interessante dialoger. Vi kommer også til å ha en rekrutteringsdag igjen i år, hvor vi søker etter flere unge kommunikasjonstalenter, avslutter Thorendahl.

Powered by Labrador CMS