Scott Engebrigtsen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i Virke.

Scott Engebrigtsen er Virkes nye kommunikasjonssjef

Scott Engebrigtsen startet denne uken i jobben som ny kommunikasjonssjef i Virke.

Publisert Sist oppdatert

Scott Engebrigtsen er ny kommunikasjonssjef i Hovedorganisasjonen Virke. Det skriver de i en pressemelding.

Engebrigtsen kommer fra stillingen som seniorrådgiver og fagansvarlig for finansiell kommunikasjon i kommunikasjonsbyrået Hill+Knowlton Strategies (tidl. Gambit H+K). 

Før det bekledde han ulike stillinger innen kommunikasjonsledelse i Telenorkonsernet gjennom 15 år, samt i Elkjøp Nordic.

Engebrigtsen sier han ser frem til å gå løs på spennende utfordringer hos Virke.

– Virke representerer en næring som samlet står for halvparten av verdiskapningen i Norge. Denne viktige samfunnsrollen, kombinert med kompetansen som alle de flinke folka i Virke besitter, gjør at jeg gleder meg stort til å ta fatt, sier Engebrigtsen. 

Virke, som er handels- og tjenestenæringens hovedorganisasjon, har over 25 000 medlemsvirksomheter som til sammen sysselsetter mer enn 300 000 personer.

Engebrigtsen sier han ser frem til å jobbe for medlemmenes interesser, og trekker spesielt frem behovet for å synliggjøre medlemmenes enorme bidrag til norsk sysselsetting. 

– Handels- og tjenestenæringen er Norges sysselsettingslokomotiv. 70 prosent av de som jobber i privat sektor har sin arbeidsdag i handels- og tjenestenæringen, og det er her flertallet av fremtidens jobber vil skapes. Det må vi synliggjøre, noe jeg gleder meg til å gjøre i samarbeid med resten av Virke-teamet, sier Engebrigtsen.

- En viktig forsterkning av laget 

Direktør for samfunnspåvirkning i Virke, Stian Sigurdsen sier han er svært glad for å ha Engebrigtsen på plass. 

- Scott er en viktig forsterkning av laget. Hans erfaring og kompetanse vil bidra til at vi kommuniserer bedre og mer målrettet. I tillegg vil jeg trekke frem Scotts lederegenskaper, noe som er en styrke når han overtar ledelsen for vårt kommunikasjonsteam med umiddelbar virkning, sier Sigurdsen. 

Virke er i gang med en omfattende strategiprosess, og Engebrigtsen vil spille en nøkkelrolle i denne. 

- I løpet av høsten vil vi lande vår strategi for de tre neste årene. Et av målene er i denne prosessen er å tydeliggjøre Virkes rolle i offentligheten. I dette arbeidet vil Scott være sentral, sier Sigurdsen.

Powered by Labrador CMS